Maak hier online je afspraak
Arthur Ludlage - lippen opvullen

Lippen opvullen met fillers? 8 dingen die je wilt weten!

Lippen opvullen met fillers is een ontzettend populaire behandeling. Hieronder volgen 8 weetjes over het opvullen van de lippen die je niet wilt missen.

  1. Bij het opvullen van de lippen wordt, in tegenstelling tot wat veel mensen denken wordt er geen Botox, maar een filler in de lippen gespoten. Deze filler bestaat uit hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in de huid voorkomt en zorgt voor volume.

 

  1. Na een behandeling zijn je lippen nog gezwollen. Na ongeveer twee dagen is deze zwelling al een stuk minder, en na twee weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

 

  1. Bij het opvullen van de lippen is er een kans op blauwe plekjes. Dit komt doordat je lippen veel bloedvaatjes bevatten (die voor kleur zorgen). Wanneer deze bloedvaatjes geraakt worden met het naaldje kan er een blauwe plek ontstaan. Deze is na een aantal dagen weer verdwenen.

 

  1. Heb je soms last van een koortslip? Let dan extra goed op. Het opvullen van de lippen kan namelijk een koortslip triggeren.

 

  1. Het is mogelijk een verdoving te krijgen. Er worden dan eerst met een paar kleine prikjes een verdoving aangebracht, net zoals bij de tandarts.

 

  1. Het opvullen van de lippen is binnen 15 tot 30 minuten gedaan. Daarna kun je je dag gewoon voortzetten. Heb je een verdoving genomen? Let er dan wel op dat praten en drinken nog wat lastig kan zijn.

 

  1. Fillers in de lippen blijven zo’n zes tot acht maanden zitten. Omdat je mond veel beweegt, zal de filler sneller verdwenen zijn dan op plekken waar niet veel beweging in zit (bijvoorbeeld bij het opvullen van de jukbeenderen).

 

  1. Na de behandeling kun je je lippen het beste even met rust laten, zodat er geen bacteriën in de piepkleine gaatjes komen waar het naaldje de lippen in is gegaan. Na een dag kun je gewoon weer lipstick of lippenbalsem opsmeren zoals je dat gewend bent.

Voordelen Augmented Anatomy

Augmented Anatomy: het is de nieuwste ontwikkeling in de markt. Een nu nog vrij onbekende term, maar met de toenemende populariteit van cosmetische behandelingen verwacht

Lees verder »

Rimpels door de zon

Het ontstaan van rimpels kent verschillende oorzaken. Natuurlijk speelt het natuurlijke verouderingsproces een rol, net als genetische aanleg. Maar een van de meest ingrijpende oorzaken

Lees verder »

Q&A met Irma Knol

De bekende vlogster Irma Knol (moeder van Enzo Knol) is bij mij op bezoek om een aantal vragen door mij te laten beantwoorden die door

Lees verder »

Delen op: