Maak hier online je afspraak

Jukbeenderen fillers

Jukbeenderen opvullen met fillers

Naarmate we ouder worden, verliest het gezicht volume. Dit is aan de jukbeenderen altijd goed te zien. Waar je eerder volle, gezonde blosjes had, is de huid nu wellicht wat slapper geworden en gaan hangen. Het volume in het gezicht is verdwenen waardoor contouren in het gezicht minder zichtbaar zijn. Het is dan ook niet voor niets dat cliënten graag hun jukbeenderen op laten vullen om een ‘liftend’ effect te bereiken. Het resultaat? Een frisse, uitgeruste en jeugdige uitstraling.
Restylane

Fillers voor het opvullen van de jukbeenderen

Jukbeenderen worden behandeld met hyaluronzuur fillers. Deze filler wordt met enkele prikjes zeer secuur diep onder de huid bij de jukbeenderen aangebracht. In de Restylane filler zit een verdoving, waardoor je zo min mogelijk pijn ervaart tijdens de behandeling. Na ongeveer een half uurtje is de behandeling voltooid en kun je genieten van het resultaat. Het resultaat van de behandeling aan de jukbeenderen is direct zichtbaar. Het gebied is opgevuld waardoor je je mooie blosjes of geprononceerde jukbeenderen terug hebt. Het kan zijn dat de jukbeenderen de eerste paar dagen nog wat gezwollen zijn. Als deze zwelling weggetrokken is, is het optimale resultaat zichtbaar.

Zichtbaar resultaat na fillers jukbeenderen

Na de behandeling treedt er wat zwelling op. Omdat er met een naaldje wordt gewerkt, kunnen er wat blauwe plekjes ontstaan, maar dat is niet vaak het geval . Deze blauwe plekjes worden na een aantal dagen misschien wat geler. Dit is volkomen normaal. Binnen een aantal dagen zijn de zwelling en de blauwe plekjes verdwenen. De filler blijft ongeveer 8 tot 12 maanden in het gebied aanwezig, soms zelfs nog wat langer aangezien het een gebied betreft waar niet al te veel beweging is waardoor het minder snel afbreekt. Na deze periode zal het lichaam de Restylane filler geleidelijk afbreken. Het effect wordt dus heel geleidelijk minder. Wanneer je wilt, kun je de behandeling gewoon herhalen.

Foto's behandelingen​

Before After Jukbeenderen voorJukbeenderen na
Before After Jukbeenderen voorJukbeenderen na

Kosten van fillers in de jukbeenderen

Omdat iedere wens en oplossing anders is, vindt er voorafgaand aan een behandeling altijd een consult plaats. Dit consult is gratis en vrijblijvend en dient als een gesprek om te bespreken wat de wensen zijn. Tijdens het consult wordt pas besloten welke behandeling geschikt is en wat de bijbehorende kosten zijn. De prijzen die hier vermeld worden zijn dan ook altijd een indicatie. Voor een filler behandeling van de jukbeenderen wordt er uitgegaan van een hoeveelheid van 1 tot 2 ml. Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek is de prijs voor 1 ml 475 euro en de prijs voor 2 ml filler 750 euro.

Jukbeenderen

opvullen met fillers
475,- tot 750,- voor 1 tot 2 ml
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • A-merk Restylane (hyaluronzuur filler)
  • Natuurlijk resultaat

Mag ik sporten na fillers in de jukbeenderen?

De eerste uren na de behandeling kun je de huid beter met rust laten. Zo kunnen de plekjes waar het naaldje in de huid heeft gezeten goed genezen en de huid tot rust komen. Na een aantal uren mag je de huid gewoon camoufleren om eventuele blauwe plekjes te verbergen. Daarnaast is het beter om de eerste week niet intensief te sporten of naar de sauna/zonnebank te gaan. Het kan geen kwaad maar het materiaal zou daardoor ietsje minder lang kunnen blijven zitten.

Hoe kan het dat mijn gezicht slapper wordt?

Naarmate we ouder worden, kan ons gezicht wat meer invallen. Maar dit kan ook komen door stress, vermoeidheid of het kwijtraken van veel gewicht. Hoewel dat allemaal signalen van buitenaf zijn, kan de oorzaak ook in de botstructuur liggen. Heb je een vlakke botstructuur, dan zullen je jukbeenderen ook smaller ogen.