Maak hier online je afspraak

Wallen verwijderen

Wallen verwijderen met fillers

Wallen. Er is niemand die er nou heel blij van wordt. Ze geven je een vermoeide blik, waardoor je er somber uit kunt zien. Er zijn twee soorten wallen: donkere kringen en vetophopingen rond de ogen. Donkere kringen worden veelal veroorzaakt door een wat ingevallen gebied onder de oog. Wanneer je last hebt van vetophopingen, is dit vaak erfelijk bepaald. Wallen kunnen verholpen worden door de overgang tussen de wang en de wal minder te maken of het ingevallen deel (de traangoot) op te vullen.
Restylane

Ooglidcorrectie of fillers tegen wallen

Wallen worden vaak behandeld met een ooglidcorrectie maar wanneer de wal niet heel erg groot is kan hij ook behandeld worden met een filler van Restylane. De wal wordt vaak gevormd door vetpockets onder de ogen die vocht aantrekken. Vaak heb je dan vooral ‘s ochtends juist meer last vanwege het feit dat er tijdens het slapen de zwaartekracht geen rol speelt en het vocht dus niet naar beneden kan zakken. Bij een ooglidcorrectie worden de vetpockets verwijderd maar met het inbrengen van de filler vul je juist het dal (de traangoot) onder de wal op waardoor de wal minder opvalt.

Hoe verloopt het verwijderen van wallen

Met een zogenaamde canule wordt de Restylane onder de huid aangebracht. De canule is eigenlijk een naald zonder scherpe punt waardoor de kans op het beschadigen van een bloedvaatje verminderd wordt en je dus een kleinere kans hebt op het krijgen van een blauwe plek. In de filler zit een verdoving, waardoor je geen pijn ervaart. Een behandeling met fillers neemt ongeveer een 15-30 min in beslag. Het effect van Restylane is direct zichtbaar. Na de behandeling kan de huid nog wel wat gezwollen zijn, maar dit trekt na één tot twee dagen helemaal weg. Je ziet direct dat de wallen minder opvallend zijn en je je frisse uitstraling terug hebt.

Foto's behandelingen​

Before After Wallen voorWallen na
Before After Wallen voorWallen na
Before After Wallen voorWallen na
Before After Wallen voorWallen na

Kosten van het verwijderen van wallen

Omdat iedere wens en oplossing anders is, vindt er voorafgaand aan een behandeling altijd een consult plaats. Dit consult is gratis en vrijblijvend en dient als een gesprek om te bespreken wat de wensen zijn. Tijdens het consult wordt pas besloten welke behandeling geschikt is en wat de bijbehorende kosten zijn. De prijzen die hier vermeld worden zijn dan ook altijd een indicatie. Voor een filler behandeling van de traangoot of wallen wordt er uitgegaan van een hoeveelheid va 0.5 tot 1 ml. Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek is de prijs voor 0.5 ml 300 euro en de prijs voor 1 ml filler 475 euro.

Wallen verwijderen

met fillers
300,- tot 475,- voor 0.5 tot 1 ml
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • A-merk Restylane (hyaluronzuur filler)
  • Natuurlijk resultaat

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Het resultaat van de behandeling aan de wallen blijft ongeveer acht tot twaalf maanden zichtbaar. De Restylane filler wordt vanzelf afgebroken door het lichaam, waardoor het resultaat geleidelijk vervaagt. Als je wilt, kunt je de behandeling gewoon weer laten herhalen.

Met welke nazorg moet ik rekening houden?

Na de behandeling kan het gebied bij de wallen wat gezwollen zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes tevoorschijn komen alhoewel de kans hierop met het gebruik van een canule uiterst klein is. Dit is heel normaal en zowel de zwelling als blauwe plekjes verdwijnen vanzelf weer.