Maak hier online je afspraak

Marionetlijnen

Marionetlijnen behandelen met fillers

Marionetlijnen zijn de lijnen die beginnen, waar de hangende mondhoeken ophouden. De lijnen lopen vanaf de mondhoek schuin naar beneden. Gewichtsverlies, afname van vet op de jukbeenderen en het verouderingsproces kunnen de oorzaak zijn van marionetlijnen. Waar een strakke kaaklijn zorgt voor een jeugdige uitstraling, zorgen marionetlijnen juist voor een ouder gezicht. Ze geven je een sombere en ontevreden uitstraling. Dit is dan ook de reden dat cliënten de marionetlijnen graag laten behandelen.
Botox fronsrimpel

Marionetlijnen behandelen

Marionetlijnen worden behandeld met een filler van Restylane. Met enkele prikjes wordt de Restylane filler bij de plooi onder de huid aangebracht. In de filler zit een verdoving, waardoor de behandeling niet pijnlijk is. Het behandelen van marionetlijnen neemt ongeveer een half uurtje in beslag. Het effect van Restylane is direct na de behandeling zichtbaar. De marionetlijnen zullen direct opgevuld zijn. Er kan wat zwelling optreden, maar dit verdwijnt binnen enkele dagen.

Zorg na een behandeling

Na de behandeling van de marionetlijnen mag je de eerstvolgende uren geen make-up of andere middeltjes op het behandelde gebied smeren om infecties te voorkomen. Ook kan je beter de eerste 5-7 dagen niet intensief sporten of onder de zonnebank of naar de sauna. Het kan geen kwaad maar het materiaal zou daardoor ietsje minder lang kunnen blijven zitten… Last van blauwe plekjes? Dan is het extra goed voorzichtig te zijn in fel zonlicht. Door het felle licht kan het namelijk zijn dat blauwe plekjes permanent verkleuren.

Foto's behandelingen​

Before After Marionetlijn voorMarionetlijn na

Kosten behandeling marionetlijnen

Omdat iedere wens en oplossing anders is, vindt er voorafgaand aan een behandeling altijd een consult plaats. Dit is consult is gratis en vrijblijvend en dient als een gesprek om te bespreken wat de wensen zijn. Tijdens het consult wordt pas besloten welke behandeling geschikt is en wat de bijbehorende kosten zijn. De prijzen die hier vermeld worden zijn dan ook altijd een indicatie. Voor een filler behandeling van marionetlijnen wordt er uitgegaan van een hoeveelheid van 1 ml. Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek is de prijs voor 1 ml filler 475 euro.

Marionetlijnen

verminderen met fillers
475,- per 1 ml
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • A-merk Restylane (hyaluronzuur filler)
  • Natuurlijk resultaat

Krijg je blauwe plekken na de filler behandeling?

Na de behandeling kan het gebied bij de marionetlijnen wat gezwollen zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes tevoorschijn komen op de plek waar het naaldje in de huid heeft gezeten. Mocht je last krijgen van zwelling of blauwe plekjes, zijn deze binnen een aantal dagen weer verdwenen.

Hoe lang blijft het resultaat bij de marionetlijnen zichtbaar?

Het resultaat van de behandeling van marionetlijnen blijft ongeveer acht tot twaalf maanden zichtbaar. De Restylane filler wordt vanzelf afgebroken door het lichaam, waardoor het resultaat geleidelijk verdwijnt en de rimpels weer tevoorschijn komen. Wanneer je wilt, kun je de behandeling gewoon weer laten herhalen op het gewenste moment.