Maak hier online je afspraak

SkinCeuticals

SkinCeuticals Prevent

De productlijn Prevent van SkinCeuticals biedt ultieme bescherming tegen beschadigingen van de huid. De antioxidanten in deze lijn van SkinCeuticals zijn speciaal ontworpen en het is klinisch bewezen dat ze de meest geavanceerde bescherming tegen veroudering bieden. Gebruik je SkinCeuticals anti-oxidanten en zonbescherming samen? Dan biedt dat de ultieme bescherming voor je huid. Houd je huid gezond!
Skinceuticals protect

SkinCeuticals Protect

Onder de Protect productlijn van SkinCeuticals vallen zonbeschermingen. Deze zonbeschermingen bieden een breedspectrum UVA en UVB-bescherming. De producten zijn geformuleerd met hoogwaardige actieve ingrediënten die de huid beschermen tegen UV-straling. Traditionele, witte zonnebrandproducten zijn verleden tijd; de formule van SkinCeuticals is zacht en fijn van textuur.
Skinceuticals correct

SkinCeuticals Correct

De producten binnen Correct zijn bedoeld om specifieke huidproblemen te behandelen. De producten hebben herstellende, oplichtende en exfoliërende ingrediënten die samen de huid helpen om een gezonde en jeugdige uitstraling te herstellen. De actieve ingrediënten binnen deze productlijn corrigeren onder andere fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en acne.

Klantervaringen

Bij het kiezen van de juiste behandeling is de juiste behandelend arts net zo belangrijk. Om er zeker van te zijn dat je in goede handen bent, raden we aan om eerst goed research te doen. Ervaringen van eerdere cliënten helpen hierbij. Op websites zoals kliniekervaringen.nl kun je review lezen van verschillende klinieken en artsen. Ook via Google Reviews kun je ervaringen van anderen lezen. Controleer daarnaast ook altijd in het BIG-register of de behandelend arts beschikt over de vereiste bevoegdheden.