Maak hier online je afspraak

Fillers Haarlem

Kliniek voor fillers in Haarlem

Arthur Ludlage werkt al meer dan 20 jaar als cosmetisch arts. Begin 2018 heeft hij de deuren geopend van zijn eigen kliniek in Haarlem. Dit was een bewuste keuze. Niet alleen omdat hij de stad prachtig vindt, maar ook omdat de jaren ervoor cliënten speciaal voor hem richting Haarlem kwamen. Wekelijks ontvangt hij cliënten door heel het land en maakt hij hen gelukkig met een injectable behandeling. Hierbij staat een natuurlijk resultaat voorop. “Ik wil geen uitstraling veranderen, maar versterken. Cliënten blij maken met de mooiste versie van zichzelf.”

Restylane

Internationaal trainer voor fillers

Naast dat Arthur meer dan 20 jaar ervaring heeft als cosmetisch arts, is hij ook internationaal trainer voor andere artsen. Daarnaast is hij sinds 2005 ook Key Opinion Leader voor Galderma, het bedrijf achter de mooie A-merken Restylane (fillers) en Azzalure (Botuline Toxine). Bij Arthur Ludlage ben je dus in goede handen. Tijdens een consult in Haarlem krijg je altijd een eerlijk advies over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. Want dat resultaat moet altijd natuurlijk zijn.

Filler behandelingen in Haarlem

De fillers die in onze kliniek in Haarlem worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is één van de bouwstenen van het lichaam. Het komt voor in onze huid, bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel. Hyaluronzuur zorgt voor de soepelheid en veerkracht van de huid. Naarmate we ouder worden, verliezen we hyaluronzuur en neemt het volume van de huid af. Een behandeling met een hyaluronzuur filler herstelt dit volume. Een filler behandeling is perfect geschikt voor het behandelen van onder andere de jukbeenderen, het opvullen van de lippen, het zorgen voor een strakke kaaklijn of het opvullen van de neus-lippenplooi. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een gratis en vrijblijvend consult!

Foto's behandelingen​

Before After Neuslippenplooi voorNeuslippenplooi na
Before After Neuslippenplooi voorNeuslippenplooi na
Before After Neuslippenplooi voorNeuslippenplooi na
Before After Neuslippenplooi voorNeuslippenplooi na

Prijzen van een filler behandeling in Haarlem

Omdat ieder gezicht en iedere wens anders is, dienen de prijzen voor fillers als indicatie. Pas na een consult kan exact bepaald worden welke behandeling nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. De prijzen voor fillers in onze kliniek in Haarlem worden berekend aan de hand van het aantal ml dat nodig is voor de behandeling.

Prijzen van fillers

in Haarlem
300,- per 0,5 ml
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • A-merk Restylane (filler)
  • Natuurlijk resultaat

Over Arthur Ludlage

Drs. Ludlage heeft al meer dan 20 jaar ervaring als cosmetisch arts en is daarmee een van de meest ervaren cosmetisch artsen in heel Nederland. Sinds 2005 is hij ook Key Opinion Leader en internationaal trainer van Galderma, de organisatie achter de merken Restylane (fillers) en Azzalure (Botox). Iedere dag geniet hij van zijn werk, wat meer zijn passie is. Hij neemt de tijd voor zijn cliënten en geeft hen een eerlijk advies over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. Want mensen blij maken met een mooie versie van zichzelf, dat is wat hij het liefste doet.

Hoe werken fillers?

Fillers zijn geschikt voor het opvullen van rimpels en het herstellen van volume. Zo worden fillers gebruikt voor het opvullen van de lippen, de jukbeenderen en de neus-lippenplooi. Waar Botox rimpels vermindert door de spieren te laten ontspannen, verminderen fillers rimpels door deze op te vullen. Fillers van Restylane zijn dan ook het perfecte middel om gezichtscontouren te accentueren. Afhankelijk van uw huidtype en het behandelde gebied, blijft de filler zes tot twaalf maanden in het lichaam. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer u wilt kunt u de behandeling probleemloos herhalen.

Het effect en de nodige nazorg bij Botox

Na een behandeling met Botox kunnen de plekjes waar het naaldje de huid is ingegaan een tikkeltje rood zijn. Dit is echter weer snel verdwenen. Verder is het goed om na de behandeling het gebied dat behandeld is een keer goed aan te spannen. Ben je bijvoorbeeld behandeld aan de fronsrimpel, dan is het goed om nog een aantal keer goed te fronsen. Nadat je behandeld bent, mag je niet sporten of zwaar tillen. Ook kun je beter niet te veel bukken. Wrijf ook niet in het behandelde gebied! Zo voorkom je dat de Botox zich verspreidt. Het effect van Botox is een vermindering van de rimpel en daardoor een gladdere huid. Dat is na enkele dagen zichtbaar. Heeft duurt namelijk even voordat Botox de spierkracht helemaal af heeft laten nemen. Het resultaat is na maximaal 2 weken optimaal en blijft vervolgens 3 tot 6 maanden zichtbaar. Hoe lang dit precies is, is afhankelijk van je huidtype, de diepte van de rimpel en of je al eerder behandeld bent met Botox.