Maak hier online je afspraak

Skinboosters

Skinboosters voor een mooie glow

Skinboosters van Restylane zijn geen fillers. Ze zijn niet bedoeld om contouren in het gezicht te herstellen of rimpels op te vullen. Restylane Skinboosters zijn een hyaluronzuur dat bedoeld is om de conditie en de structuur van de huid te herstellen en te verbeteren. Skinboosters verminderen dus geen diepe rimpels. Wel kunnen fijne lijntjes ermee behandeld worden. Waar Skinboosters echt goed voor zijn? Hydratatie van de huid. Door het gebruik van Skinboosters krijgt je huid een mooie glow, waardoor je er gezonder en stralender uitziet. De poriestructuur wordt fijner en de elasticiteit van de huid neemt toe. Cliënten die deze behandeling hebben ondergaan krijgen vaak het compliment dat ze er goed uitzien of de vraag of ze op vakantie zijn geweest of er uitgerust uitzien. De naam zegt het al, je huid krijgt echt een boost.
Restylane

Behandeling met Skinboosters

Een behandeling met Restylane Skinboosters bestaat uit een kuur van drie behandelingen. Deze behandelingen worden ongeveer drie tot vier weken na elkaar uitgevoerd. Na deze kuur is het aan te raden om de Skinbooster behandeling eens per half jaar te herhalen. Een kuur is dan niet meer nodig. Skinboosters kunnen niet alleen gebruikt worden in het gezicht, maar ook bij het decolleté, de handen en de hals. Het gewenste resultaat bij de handen is echter is vaak al na één behandeling bereikt. De skinboosters zorgen voor een mooie, gladde huid van de handen waarbij oneffenheden, vaten en peesstructuren minder zichtbaar zijn. Een behandeling met Restylane Skinboosters is geschikt voor ieder huidtype.

Nazorg bij Skinboosters

Na een behandeling met Restylane Skinboosters kan de huid wat gevoelig zijn. Er wordt tenslotte met een naaldje gewerkt. Het kan zijn dat je last krijgt van een lichte zwelling of blauwe plekjes. Dit is heel normaal. Zowel de blauwe plekjes als de mogelijke zwelling verdwijnen weer na enkele dagen. Het resultaat van een behandeling met Skinboosters is direct zichtbaar. Je huid wordt door Skinboosters enorm gehydrateerd, waardoor deze er weer stralend uitziet.

Foto's behandelingen​

Prijzen van Skinboosters

Omdat iedere wens en oplossing anders is, vindt er voorafgaand aan een behandeling altijd een consult plaats. Dit is consult is gratis en vrijblijvend en dient als een gesprek om te bespreken wat de wensen zijn. Tijdens het consult wordt pas besloten welke behandeling geschikt is en wat de bijbehorende kosten zijn.

Skinboosters

van Restylane
300,- voor 1 behandeling
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • A-merk Restylane Skinboosters
  • Mooie en gezonde glow

Voor wie zijn Skinboosters geschikt?

Restylane Skinboosters zijn geschikt voor allerlei soorten huidtypen. Maar heb je echt last van rimpels, dan is een hyaluronzuur filler misschien meer geschikt voor jou. Skinboosters zijn echt bedoeld voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren en extra willen hydrateren.

Hoe lang moet ik herstellen na Skinboosters?

Na een behandeling met Restylane Skinboosters kun je je dag gewoon weer hervatten. Mogelijk is de huid iets gezwollen, maar dit trekt na een dag of twee weer weg. Sommige cliënten hebben ook last van kleine blauwe plekjes als gevolg van het naaldje dat de huid in is gegaan, maar ook dit trekt na enkele dagen vanzelf weer weg.