Maak hier online je afspraak

Filler behandelingen

Fillers voor het opvullen van rimpels en lijntjes

Fillers zijn, zoals de naam al zegt, geschikt voor het opvullen van rimpels en het herstellen van volume. Zo worden fillers gebruikt voor het opvullen van de lippen, de jukbeenderen en de neus-lippenplooi. Waar Botox rimpels vermindert door de spieren te laten ontspannen, verminderen fillers rimpels door volume aan te brengen. Fillers zijn dan ook het perfecte middel om gezichtscontouren te accentueren.
Restylane

Alle filler behandelingen

De werking van fillers

Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek gebruiken we fillers van het A-merk Restylane. Deze fillers van Restylane bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is één van de bouwstenen van het lichaam. Het komt voor in onze huid, bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel. Hyaluronzuur zorgt voor de soepelheid en veerkracht van de huid. Naarmate we ouder worden, verliezen we hyaluronzuur en neemt het volume van de huid af. Een behandeling met fillers brengt dit hyaluronzuur weer terug in het lichaam en kan zelfs zorgen voor de natuurlijke aanmaak van deze stof. Het resultaat is dat het volume hersteld wordt.

Het effect van fillers

Het effect van Restylane fillers is direct zichtbaar. Meteen na de behandeling is het volume op de gewenste plek hersteld. Na de behandeling kan de huid nog wel wat gezwollen of blauw zijn, maar dit trekt na enkele dagen weg. Afhankelijk van uw huidtype en het behandelde gebied, blijft de filler zes tot twaalf maanden in het lichaam. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer u wilt kunt u de behandeling probleemloos herhalen.
Arthur Ludlage

Botox en filler behandelingen bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek

“Al 20 jaar lang werk ik als cosmetisch arts en ben ik internationaal trainer voor andere artsen.”

Arthur Ludlage, Cosmetisch arts KNMG, werkt al 20 jaar lang als cosmetisch arts en richt zich dag in dag uit op zijn passie: Botox en fillers. “Ik neem de tijd voor mijn cliënten en geef hierbij een eerlijk advies over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. Want mensen gelukkig maken met een mooiere versie van zichzelf, dat is wat ik het liefste doe.”

Fillers voor en na

Hoewel het resultaat van een behandeling met fillers natuurlijk verschilt per persoon, is de bedoeling altijd hetzelfde. Namelijk dat het gebied is opgevuld. Dat is het verschil tussen voor en na de filler behandeling. Waar Botox en Azzalure na ongeveer een week optimaal werken en gemiddeld drie tot zes maanden hun werk blijven doen, is de werking van een filler heel anders. Dit resultaat is direct zichtbaar en optimaal nadat de zwelling na een aantal dagen is afgenomen. Vervolgens blijft het effect zo’n zes tot twaalf maanden zichtbaar.

Hyaluronzuur fillers

Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek gebruiken we fillers van Restylane op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is zoals eerder genoemd een van de bouwstenen van het lichaam. Het is een stof die zorgt dat de huid soepel en veerkrachtig is. Doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is die vanzelf weer oplost, is het gebruik ervan zeer veilig. Voor een behandeling in de kliniek zullen we vooraf altijd je wensen bespreken en kiezen we vervolgens het passende product om het mooiste resultaat te bereiken.