Maak hier online je afspraak

Vrolijke uitstraling

Krijg je vrolijke uitstraling terug

Hoor je wel eens dat je boos of somber kijkt, terwijl je dat niet bent? Fijne lijntjes, rimpels of volumeverlies kunnen de balans in je gezicht verstoren en daardoor invloed hebben op jouw uitstraling. Er zijn verschillende behandelingen die je je vrolijke uitstraling terug kunnen geven. Misschien wordt je zelfs wel verrast door de mogelijkheden. Lees meer op deze pagina.
Botox fronsrimpel

Behandelingen voor een frisse blik

Botox en filler behandelingen bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek

“Al 20 jaar lang werk ik als cosmetisch arts en ben ik internationaal trainer voor andere artsen.”

Arthur Ludlage, Cosmetisch arts KNMG, werkt al 20 jaar lang als cosmetisch arts en richt zich dag in dag uit op zijn passie: botox en fillers. “Ik neem de tijd voor mijn cliënten en geef hierbij een eerlijk advies over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. Want mensen gelukkig maken met een mooiere versie van zichzelf, dat is wat ik het liefste doe.”

Botox Haarlem

Azzalure en Botox zijn merken van Botuline Toxine, een eiwit dat de spieractiviteit vermindert. De merken worden jarenlang gebruikt om rimpels te behandelen. Maar niet alle rimpels kunnen met Botox verminderd worden. Botox werkt namelijk alleen bij expressierimpels; rimpels die ontstaan bij het uitdrukken van emoties. Denk bijvoorbeeld aan een fronsrimpel door het fronsen, kraaienpootjes door het lachen of rimpels op het voorhoofd door verbaasd kijken. Expressierimpels hebben vaak een invloed op onze uitstraling, omdat ze gebruikt worden bij verschillende emoties. Daarom zijn behandelingen met Botox uitermate geschikt om een frisse blik te herstellen.

Fillers Haarlem

In onze kliniek worden uitsluitend fillers op basis van hyaluronzuur gebruikt. Hyaluronzuur is één van de bouwstenen van het lichaam. Het komt voor in onze huid, bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel. Hyaluronzuur zorgt mede voor de soepelheid en veerkracht van de huid. Naarmate we ouder worden, verliezen we hyaluronzuur. Hierdoor neemt het volume van de huid af. Een behandeling met een hyaluronzuur filler herstelt dit volume. Volumeverlies kan invloed hebben op onze uitstraling, omdat de huid er doffer en slapper uitziet. Een filler behandeling is daarom zeer geschikt voor het herstellen van een frisse blik. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.