Maak hier online je afspraak

Liquid facelift

Liquid facelift met hyaluronzuur fillers

Heb je last van huidverslapping? En wil je je gezicht graag wat ‘gelift’ hebben? Dan biedt een Liquid Facelift wellicht een uitkomst. Het is een behandeling waarbij het gezicht door middel van hyaluronzuur fillers wordt gelift. Geheel zonder operatie dus. Het resultaat? Een compleet opgefrist gezicht, waarbij de huid strakker en stralender is!
Inleiding kaaklijn verstrakken

De liquid facelift behandeling

De Liquid Facelift wordt uitgevoerd met fillers van Restylane. Op de juiste plekken wordt het volume hersteld, waardoor gezichtscontouren hersteld worden. In de filler zit een verdoving, waardoor je zo min mogelijk pijn ervaart. Na 30 minuten is de behandeling voorbij en kun je direct genieten van het resultaat. Indien de huid iets gezwollen is van de behandeling, neemt dit na enkele uren tot enkele dagen weer af.

Het resultaat van een liquid facelift

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar. De fillers herstellen het volume namelijk meteen. Je kunt dus direct genieten van het resultaat. Nadat een mogelijke lichte zwelling is weggetrokken, is het optimale resultaat zichtbaar. Het resultaat blijft ongeveer 12 maanden zichtbaar. De hyaluronzuur fillers verdwijnen vanzelf weer uit het lichaam, waardoor het resultaat heel geleidelijk afneemt. Indien gewenst, kun je de behandeling op ieder moment herhalen.

Foto's behandelingen​

Before After Liquid facelift voorLiquid facelift na
Before After Liquid facelift voorLiquid facelift na
Before After Liquid facelift voorLiquid facelift na
Before After Liquid facelift voorLiquid facelift na

Prijzen van een liquid facelift

Omdat iedere wens en oplossing anders is, vindt er voorafgaand aan een behandeling altijd een gratis en vrijblijvend consult plaats. Tijdens het consult wordt pas besloten welke behandeling geschikt is en wat de bijbehorende kosten zijn. De prijzen die hier vermeld worden zijn dan ook altijd een indicatie. Voor een liquid facelift wordt er uitgegaan van een hoeveelheid van 4 ml. Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek is de prijs voor 4 ml filler 1400 euro.

Liquid facelift

met fillers
1400,- per 4 ml
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • A-merk Restylane (hyaluronzuur filler)
  • Natuurlijk resultaat

Huidverzorging na een liquid facelift

Na de behandeling kun je de huid beter eerst even met rust laten. Plekjes waar het naaldje de huid in zijn gegaan, kunnen dan eerst goed genezen. Na een aantal uur mag je de huid, indien gewenst, weer camoufleren. Probeer in ieder geval altijd met schone handen aan je gezicht te zitten om bacteriën zoveel te vermijden. Ga daarnaast de eerste week na de behandeling niet naar de sauna of zonnebank en vermijd intensief sporten. Zo geniet je het langst van het resultaat.

Liquid facelift in omgeving Haarlem

Ben je op zoek naar een kliniek in Haarlem en omgeving? Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek kun je terecht voor deze of andere behandelingen met fillers. Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.