Maak hier online je afspraak

Botox kraaienpootjes

Kraaienpootjes verminderen met Botox

Kraaienpootjes, ook wel bekend als lachrimpels, zijn de rimpels om de ogen. Ze ontstaan door veel te lachen en door het knijpen met de ogen, bijvoorbeeld door het kijken in fel licht. Het zijn kleine lijntjes die vaak niet zozeer als storend worden ervaren. Ze zijn juist wel schattig en charmant. Toch laten cliënten hun kraaienpootjes vaak behandelen. Niet alleen omdat ze vinden dat de permanent zichtbare rimpeltjes hun ouder doet lijken, maar ook omdat het hen een rustige uitstraling geeft.
Kraaienpootjes

Behandeling van de kraaienpootjes

Kraaienpootjes worden behandeld met Botox of Azzalure. Met enkele kleine prikjes wordt de Botox aangebracht bij de spiertjes die de kraaienpootjes veroorzaken. De Botox zorgt ervoor dat deze spiertjes zich ontspannen, waardoor de huid weer glad wordt. De behandeling duurt ongeveer een kwartiertje. Je voelt een paar kleine, soms gemene prikjes, maar kunt daarna je dag gewoon weer hervatten.

Kraaienpootjes resultaat

Het effect van Botox is niet direct na de behandeling zichtbaar. Het duurt enkele dagen tot twee weken voordat het resultaat optimaal is. Je zult merken dat de spierkracht bij de kraaienpootjes langzaam afneemt en de lijntjes vervagen. Het resultaat van de behandeling blijft ongeveer drie tot zes maanden zichtbaar. Wanneer je ziet dat de rimpeltjes weer verschijnen en de spierkracht toeneemt, kun je de behandeling weer laten herhalen.

Foto's behandelingen​

Before After Kraaienpootjes voorKraaienpootjes na
Before After Kraaienpootjes voorKraaienpootjes na
Before After Kraaienpootjes voorKraaienpootjes na
Before After Kraaienpootjes voorKraaienpootjes na

Prijzen Botox kraaienpootjes

Iedere wens is anders. Dus iedere oplossing ook. Daarom vindt er voorafgaand aan een behandeling altijd een consult plaats. Tijdens dit consult wordt uitvoerig besproken wat de beste oplossing is voor het gewenste resultaat. Op dat moment wordt pas zeker wat de passende behandeling en de daarbij behorende kosten zijn. De prijzen die hier vermeld worden zijn dan ook altijd een indicatie. Voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes wordt er uitgegaan van één te behandelen regio. Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek is de prijs voor een regio 165 euro.

Kraaienpootjes

verminderen met Botox
165,- Per behandeling
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • A-merk Azzalure (Botox)
  • Natuurlijk resultaat

Hoe vaak moet je je kraaienpootjes laten behandelen?

Het resultaat van een behandeling met Botox of Azzalure blijft gemiddeld zo’n drie tot zes maanden zichtbaar. Hoe lang dit precies is, is vooraf lastig te bepalen. Genen, leeftijd en huidtype spelen onder andere een rol. Onze ervaring is dat de meeste cliënten na vier maanden terugkomen voor het behandelen van hun kraaienpootjes om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het resultaat.

Behandeling aanvullen met fillers bij kraaienpootjes

Een behandeling van de kraaienpootjes vindt bijna altijd plaats met Botox of Azzalure. Maar wanneer de lijntjes bij de ogen erg diep zijn, kan het zijn dat dit niet voldoende is. In dat geval kan de behandeling aangevuld worden met een fillerbehandeling. In dat geval wordt een klein beetje hyaluronzuur filler aangebracht bij de lijntjes om deze op te vullen, zodat de lijntjes compleet verdwenen zijn.