Maak hier online je afspraak

Bunny lines

Bunny lines behandelen met Botox

Bunny lines, ook wel neusrimpels genoemd, zijn de rimpels hoog bovenaan bij je neus. Wanneer je je neus optrekt, worden ze zichtbaar. Dit doe je bijvoorbeeld wanneer je in de zon kijkt of lacht. Maar ook als je je neus bewust of onbewust vaak optrekt. Stoor je je aan deze rimpels, kunnen ze verholpen worden met Botox.
Kraaienpootjes

Behandeling van de bunny lines

Het behandelen van de bunny lines gebeurt met Botox. De Botuline Toxine zorgt namelijk dat de actieve neus spieren zich ontspannen en de neus niet meer zo opgetrokken kan worden. Hierdoor blijven de bunny lines ook weg. De behandeling van de bunny lines neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Het resultaat is na ongeveer twee weken optimaal merkbaar en zal na een periode van drie tot zes maanden ook vanzelf weer verdwijnen. De behandeling is dan zonder problemen te herhalen.

Nazorg voor bunny lines

De eerste twee dagen na een behandeling is het beter het behandelde gebied zo veel mogelijk met rust te laten. Zit er niet aan met je handen, masseer het gebied niet en smeer er ook geen producten op. Dan kan het gebied goed genezen en de Botox goed zijn werk doen. We raden af om na een behandeling te sporten of na de sauna te gaan, maar na 24 uur is dit geen enkel probleem meer.

Prijzen bunny lines

Iedere wens is anders. Dus iedere oplossing ook. Daarom vindt er voorafgaand aan een behandeling altijd een consult plaats. Tijdens dit consult wordt uitvoerig besproken wat de beste oplossing is voor het gewenste resultaat. Op dat moment wordt pas zeker wat de passende behandeling en de daarbij behorende kosten zijn. De prijzen die hier vermeld worden zijn dan ook altijd een indicatie. Voor een Botox behandeling van bunny lines wordt er uitgegaan van een halve regio om te behandelen. Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek is de prijs voor een halve regio 90 euro.

Bunny lines

verminderen met Botox
90,- Per behandeling
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • A-merk Azzalure (Botox)
  • Natuurlijk resultaat

Hoe vaak moet ik de bunny lines behandelen?

De Botox werkt geleidelijk en het resultaat is na ongeveer twee weken zichtbaar. We raden aan om na ongeveer drie tot vier maanden terug te komen voor een herhaalbehandeling om zo lang mogelijk van het resultaat te genieten.

Doet de behandeling pijn?

Natuurlijk voel je bij een Botox behandeling een aantal kleine prikjes, maar deze worden niet als pijnlijk ervaren. Het is een relatief korte behandeling waardoor je, mocht je naaldjes wat vervelend vinden, er ook snel weer vanaf bent.