Maak hier online je afspraak

Wat wens je?

Stralende huid

Wil je een stralende huid? Dan is een behandeling met Skinboosters ideaal voor jou! Skinboosters zijn geen fillers en verminderen geen diepe rimpels. Ze geven, zoals de naam al zegt, je huid een echte boost. Door het gebruik van Skinboosters krijgt je huid een mooie glow, waardoor je er gezond en stralend uitziet. Het is als het ware de beste crème voor je huid maar dan onder de huid aangebracht. Benieuwd? We vertellen je graag meer over deze behandeling.

Vrolijke uitstraling

Heb je last van fijne lijntjes, rimpels of volumeverlies? Dan heeft dat invloed op je uitstraling. Mogelijk zie je er vermoeid of somber uit, terwijl je dat helemaal niet bent. Verschillende behandelingen kunnen in dat geval een uitkomst bieden. Lees via onderstaande button meer informatie over de mogelijkheden.

Frisse blik

Wanneer je last hebt van een vermoeide of verslapte huid, heeft dat invloed op je uitstraling. Je kunt er vermoeid uitzien zonder dat je dat bent. Helpt een concealer niet bij het wegwerken van je wallen en vind je dat de lijntjes de rust in je gezicht verstoren? Ontdek dan welke behandelingen een uitkomst kunnen bieden.

Volle lippen

Droom jij van mooie, volle lippen? Dat kan! Door middel van fillers is het mogelijk volume in de lippen te herstellen of aan te brengen. Je hebt hierbij twee opties; het lippenrood opvullen, of de lippenrand. Beide behandelingen vragen net om een andere aanpak.

Vollere wangen

Door de jaren heen raakt ons gezicht volume kwijt. Mis je de volle, gezonde blosjes die je eerst wel had? En zou je willen dat je gezicht wat meer ‘gelift’ werd? Dan is het opvullen van de jukbeenderen de perfecte behandeling voor jou. Het resultaat van deze behandeling blijft bovendien tot wel twaalf maanden zichtbaar!

Strakkere kaaklijn

Naarmate we ouder worden, gaat de zwaartekracht zijn werk doen. De huid in ons gezicht gaat hangen, waaronder onze kaaklijn. Die verslapt, wat effect heeft op onze uitstraling. We zien er vermoeider en ook direct een stukje ouder uit. Zou jij je kaaklijn willen verstrakken zonder chirurgische ingreep? Ook fillers kunnen zorgen voor een strakke kaaklijn!

Geen migraine meer

Heb je last van migraine of spanningshoofdpijn? Wat veel mensen niet weten, is dat de oorzaak van deze migraine aangepakt kan worden door middel van Botox. Door Botox in te brengen bij de spieren die de migraine veroorzaken, wordt het probleem aangepakt bij de bron. Ontdek meer over deze behandeling.

Droge oksels

Zweet je veel? En is er geen deodorant die hier goed tegen helpt? In dat geval biedt Botox een uitkomst. Door Botox aan te brengen in de oksels worden de zweetklieren tijdelijk uitgeschakeld. Overmatig transpireren is hierdoor verleden tijd. Niet gek dat deze behandeling ontzettend populair is bij vrouwen én mannen.

Lees de ervaringen van anderen

Bij het kiezen van de juiste behandeling is de juiste behandelend arts net zo belangrijk. Om er zeker van te zijn dat je in goede handen bent, raden we aan om eerst goed research te doen. Ervaringen van eerdere cliënten helpen hierbij. Op websites zoals kliniekervaringen.nl kun je review lezen van verschillende klinieken en artsen. Ook via Google Reviews kun je ervaringen van anderen lezen. Controleer daarnaast ook altijd in het BIG-register of de behandelend arts beschikt over de vereiste bevoegdheden.