Maak hier online je afspraak

Neus-lippenplooi

Neus-lippenplooi behandelen met fillers

De neus-lippenplooi is de plooi die loopt vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken. Iedereen heeft deze neus-lippenplooi, ongeacht hoe jong of oud je bent. Echter wordt deze plooi steeds dieper en meer zichtbaar naarmate we ouder worden. Dit komt doordat het vetweefsel dat de huid ondersteunt tussen de neus en de jukbeenderen afneemt. Hierdoor zakken de huid en het weefsel, waardoor er meer druk komt te staan op de neus-lippenplooi. Wat het doet voor je uitstraling? Je ziet er vermoeider en somberder uit.
Botox fronsrimpel

Hoe de behandeling van de neus-lippenplooi verloopt

De neus-lippenplooi wordt behandeld met een hyaluronzuur filler. Met enkele prikjes wordt een filler onder huid aangebracht. In de filler zit een verdoving, waardoor de behandeling niet pijnlijk is. De behandeling van de neus-lippenplooi neemt ongeveer een half uurtje in beslag.
Het effect van Restylane is direct zichtbaar. Na de behandeling kan het gebied rondom de neus-lippenplooi nog wel wat gezwollen zijn, maar dit trekt na één tot twee dagen helemaal weg. Je ziet direct dat de plooi mooi opgevuld is en de groef verdwenen is.

Nazorg voor neus-lippenplooi

Na de behandeling kan het gebied bij de neus-lippenplooi wat gezwollen zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes tevoorschijn komen. Dit is heel normaal en zowel de zwelling als blauwe plekjes verdwijnen vanzelf weer binnen een aantal dagen. Na de behandeling van de neus-lippenplooi mag je de eerstvolgende uren geen make-up of andere middeltjes op het gezicht smeren om infecties te voorkomen. Door het naaldje waarmee de filler is ingebracht, zullen er namelijk mini gaatjes in de huid ontstaan zijn. Ook kan je beter 5-7 dagen niet intensief sporten of onder de zonnebank of naar de sauna. Het kan geen kwaad maar het materiaal zou daardoor ietsje minder lang kunnen blijven zitten.

Foto's behandelingen​

Before After Neuslippenplooi voorNeuslippenplooi na
Before After Neuslippenplooi voorNeuslippenplooi na
Before After Neuslippenplooi voorNeuslippenplooi na
Before After Neuslippenplooi voorNeuslippenplooi na

Kosten behandeling neus-lippenplooi

Omdat iedere wens en oplossing anders is, vindt er voorafgaand aan een behandeling altijd een consult plaats. Dit is consult is gratis en vrijblijvend en dient als een gesprek om te bespreken wat de wensen zijn. Tijdens het consult wordt pas besloten welke behandeling geschikt is en wat de bijbehorende kosten zijn. De prijzen die hier vermeld worden zijn dan ook altijd een indicatie. Voor een filler behandeling van de neus-lippenplooi wordt er uitgegaan van een hoeveelheid van 1 ml. Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek is de prijs voor 1 ml filler 475 euro.

Neus-lippenplooi

verminderen met fillers
475,- per 1 ml
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • A-merk Restylane (hyaluronzuur filler)
  • Natuurlijk resultaat

Hoe lang blijft de filler bij de neuslippenplooi zichtbaar?

Het resultaat van de behandeling van de neus-lippenplooi blijft ongeveer acht tot twaalf maanden zichtbaar. De Restylane filler wordt vanzelf afgebroken door het lichaam, waardoor het resultaat geleidelijk verdwijnt. Als je wilt, kun je de behandeling gewoon weer laten herhalen.

Neus-lippenplooi op natuurlijke manier verminderen

Op internet zijn er allerlei gezichtsoefeningen te vinden die de neus-lippenplooi zouden verminderen. Bij rimpels is het echter zo dat genen en huidstructuur een grote invloed hebben op de aanmaak van collageen en dus van het ontstaan van rimpels. Heb je een diepe neus-lippenplooi? Dan is een filler waarschijnlijk de enige oplossing om daar ook echt vanaf te komen. Dit komt doordat een filler de rimpel opvult.