Maak hier online je afspraak

Huidverbetering

Huidverbetering behandelingen

Naast behandelingen met Botuline Toxine (Botox, Azzalure) en hyaluronzuur fillers (Restylane), kun je bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek ook terecht voor diverse huidverbetering behandelingen. Zo zijn er Skinboosters; een product wat geen rimpels opvult, maar de huid echt een boost geeft. Of Profhilo; een vrij nieuwe, populaire behandeling dat bestaat uit een ander soort hyaluronzuur. Ontdek meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.
Restylane

Alle Botox behandelingen

Skinboosters

Skinboosters van Restylane zijn geen fillers. Ze vullen geen rimpels op, maar zijn bedoeld om de contouren in het gezicht te herstellen en de conditie van de huid te verbeteren. Skinboosters zijn ideaal voor extra hydratatie van de huid en geven je huid een mooie, gezonde glow. Ideaal als je last hebt van fijne lijntjes of als je wel een extra boost kunt gebruiken.

Profhilo

Profhilo is weer anders dan een filler of skinbooster. Net als een filler bestaat Profhilo wel uit hyaluronzuur, alleen is deze anders voorbereid. Profhilo heeft als functie dat het collageen en elastine aanmaakt. Deze behandeling is daarom geschikt voor het verstrakken van de huid en wordt veel gebruikt in het gezicht, bij de handen, in de hals of bij het decolleté.

Botox en filler behandelingen bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek

“Al 20 jaar lang werk ik als cosmetisch arts en ben ik internationaal trainer voor andere artsen.”

Arthur Ludlage, Cosmetisch arts KNMG, werkt al 20 jaar lang als cosmetisch arts en richt zich dag in dag uit op zijn passie: botox en fillers. “Ik neem de tijd voor mijn cliënten en geef hierbij een eerlijk advies over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. Want mensen gelukkig maken met een mooiere versie van zichzelf, dat is wat ik het liefste doe.”

Sculptra

Sculptra is de nieuwste behandeling onder huidverbetering. Het is geen echte filler, maar geeft wel volume. Sculptra stimuleert net als Profhilo de collageen aanmaak. Profhilo wordt direct onder de huid gespoten, waardoor het het lichaam zelf collageen aan laat maken. De gebieden waar Sculptra veel wordt gebruikt zijn de jukbeenderen tot aan de kaaklijn. Weten of een behandeling met Sculptra iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

SkinCeuticals

Voorkomen blijft natuurlijk altijd beter dan genezen. Dit geldt ook voor je huid. In Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek kun je terecht voor verschillende producten van SkinCeuticals. SkinCeuticals biedt een uitgebreide lijn van huidverzorgingsproducten aan onder de categorieën: Prevent, Protect en Correct. Van serums tot aan spf’s en dagverzorging: deze producten geven je huid het allerbeste.