Maak hier online je afspraak

Aanvullende maatregelen i.v.m. Corona

Beste cliënt,

In verband met COVID-19 zijn er extra maatregelen van toepassing bij Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek die gevolgen hebben voor uw afspraak. Wij willen u dan ook vragen om onderstaande maatregelen goed door te lezen en de maatregelen in acht te nemen.

Cliënten met koorts (tenminste 38C, of een koortsachtig gevoel bij ouderen) of een van de volgende respiratoire verschijnselen: hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, recent ontstane onverklaarbare smaak en/of reukverlies mogen niet naar de kliniek komen.
Dit geldt ook voor cliënten die (terug)komen uit een oranje of rood gebied; u moet ten minste 10 dagen terug in Nederland zijn voordat er een afspraak ingepland mag worden. Tevens geldt het voor cliënten die een huisgenoot hebben die in quarantaine zit en waar de afgelopen 10 dagen nog contact mee is geweest. Wij willen u dan vragen een nieuwe afspraak te maken.

Arthur Ludlage

Daarnaast gelden de onderstaande maatregelen:

  • Het “geen hand schudden beleid” in de kliniek blijft van kracht.
  • Er wordt enkel op afspraak gewerkt. We vragen cliënten niet zonder afspraak binnen te lopen.
  • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen.
  • Op dit moment is er een verplichting om een mondkapje te dragen bij een bezoek aan de kliniek. In de behandelkamer zal de arts aangeven wanneer u het mondkapje kan afdoen. De arts zal tijdens de behandeling altijd een mondkapje dragen aangezien er dan een korte afstand tussen uw gezicht en de arts is.
  • Kom niet te vroeg op de afspraak. Bent u toch aan de vroege kant? Dan verzoeken wij u in de auto te wachten of met gepaste afstand van evt andere cliënten buiten te blijven wachten.
  • Bent u te laat voor uw afspraak? Dan kan het zijn dat er een nieuwe afspraak ingepland moet worden.
  • Er is een mogelijkheid om uw handen te desinfecteren bij het betreden van de kliniek.
  • Bij binnenkomst zullen wij u enkele vragen stellen over uw gezondheid. Indien op enig moment twijfel is over de gezondheid van een cliënt, dan zal er een nieuwe afspraak worden ingepland.
  • In de gehele kliniek houden cliënten, medewerkers en artsen 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Ook in de behandelkamer gelden regels voor de afstand, de arts zal u vertellen waar u plaats kunt nemen.

Extra maatregelen:

Natuurlijk nemen wij ook extra maatregelen met betrekking tot de hygiëne in de kliniek. Naast de strenge hygiëne maatregelen die voor een kliniek gelden zullen wij tussendoor nog vaker alles schoonmaken en desinfecteren.

Ook voor de medewerkers in het pand gelden natuurlijk maatregelen. Als een medewerker gezondheidsklachten heeft, zullen ook zij niet naar de kliniek mogen komen, hiervoor gelden dezelfde maatregelen als voor de cliënten. Daarnaast wordt er gewerkt volgens strenge hygiëneprotocollen voor wat betreft de persoonlijke- en handhygiëne.

Vanwege de aangescherpte maatregelen kan het voorkomen dat wij ervoor moeten kiezen om, afhankelijk van uw wensen en de tijd die benodigd is, een nieuwe afspraak in te plannen voor de daadwerkelijke behandeling. Dit om te voorkomen dat het spreekuur gaat uitlopen en er hierdoor meer cliënten in de wachtkamer aanwezig zullen zijn dan mag. Wij proberen dit te allen tijde te voorkomen, maar hopen op uw begrip hiervoor mocht dit toch onverhoopt een keer nodig zijn.

Mocht u nog vragen hebben over de maatregelen binnen Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek dan horen wij dat graag van u. Wij hopen u snel te zien!

Met vriendelijke groet,

Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek