Botox Haarlem

Botox behandeling in Haarlem

Woon je in de omgeving en ben je op zoek naar een kliniek voor Botox in Haarlem? Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek kun je terecht voor verschillende behandelingen met Botox, fillers, Skinboosters of Profhilo.

 

Al meer dan 18 jaar werkt Arthur Ludlage als cosmetisch arts. Daarnaast is hij internationaal trainer van Restylane en Azzalure (Botox). Tijdens een consult voor Botox in Haarlem, krijg je altijd een eerlijk advies over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. En het resultaat? Dat moet altijd natuurlijk zijn! Want alleen dan word je een mooiere versie van jezelf.

Botox Haarlem - Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek

Wat is Botox?

Botox is, net als Azzalure, een vorm van Botuline Toxine. Dat is een eiwit dat de spieractiviteit vermindert. Botox en Azzalure worden jarenlang gebruikt om rimpels te verminderen. Het gaat hierbij om expressierimpels, rimpels die ontstaan bij voorbeeld het fronsen. Dit gebeurt doordat Botox de spieren die de rimpels veroorzaken laat ontspannen, waardoor de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Botox wordt onder andere gebruikt voor het behandelen van: de fronsrimpel, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes

Wat geeft Botox voor resultaat?

Het effect van Botox is een vermindering van de rimpel en daardoor een gladdere huid. Dat is na enkele dagen zichtbaar. Heeft duurt namelijk even voordat Botox de spierkracht helemaal af heeft laten nemen. Het resultaat is na maximaal 2 weken optimaal en blijft vervolgens 3 tot 6 maanden zichtbaar. Hoe lang dit precies is, is afhankelijk van je huidtype, de diepte van de rimpel en of je al eerder behandeld bent met Botox.

Botox Haarlem: waarom bij Arthur Ludlage?

✓ Meer dan 18 jaar ervaring

 

✓ Persoonlijk consult deskundig advies

 

✓ Precieze behandeling met een natuurlijk resultaat

 

✓ Aangesloten bij de NVCG

 

✓ Internationaal trainer van Restylane en Azzalure (Botox)

 

✓ Lid van de adviesraad van project SAFE

Wat is de nazorg voor Botox?

Na een behandeling met Botox kunnen de plekjes waar het naaldje de huid is ingegaan een tikkeltje rood zijn. Dit is echter weer snel verdwenen. Verder is het goed om na de behandeling het gebied dat behandeld is een keer goed aan te spannen. Ben je bijvoorbeeld behandeld aan de fronsrimpel, dan is het goed om nog een aantal keer goed te fronsen. Nadat je behandeld bent, mag je niet sporten of zwaar tillen. Ook kun je beter niet te veel bukken. Wrijf ook niet in het behandelde gebied! Zo voorkom je dat de Botox zich verspreidt. 

Wat kost Botox Haarlem?

In de onderstaande tabellen zijn de prijzen weergeven van Botox/Azzalure per regio. Voor een prijsindicatie voor Botox Haarlem kun je een kijkje nemen op de overzichtspagina

Botox/Azzalure per regio

Eén regio met Botox/Azzalure
€165
Twee regio's met Botox/Azzalure
€300
Drie regio's met Botox/Azzalure
€400

Informatie Botox Haarlem

Op zoek naar een kliniek voor Botox in Haarlem? Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek kun je terecht voor verschillende Botox behandelingen. Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Neem contact op