Maak hier online je afspraak

Over Arthur Ludlage

Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek

Begin 2018 heeft Arthur Ludlage de deuren van zijn eigen kliniek in Haarlem geopend. Dat dat in Haarlem gebeurde, was geen verrassing. “Ik vind de stad prachtig. Het is niet alleen dicht bij mijn woonplaats, maar ook voor mijn werk als cosmetisch arts heeft Haarlem veel betekend”. Jarenlang kwamen cliënten namelijk al richting Haarlem om behandeld te worden door Arthur Ludlage. Sommigen kwamen uit de buurt, maar velen kwamen ook speciaal uit andere delen van het land. Soms zelfs helemaal uit Friesland. Dat wilde hij niet achterlaten en bevestigde dat Haarlem dé juiste plek was.
Arthur Ludlage

Cosmetisch arts KNMG

Arthur Ludlage richt zich als cosmetisch arts dag in dag uit op zijn passie: injectables. “Ik ben een perfectionist en voer met zeer veel precisie mijn behandelingen uit. Hierbij vind ik het belangrijk dat het resultaat altijd natuurlijk blijft.” Dat is waar Arthur in gelooft; de uitstraling van een cliënt dient opgefrist te worden, zonder dat er sporen van injectables zichtbaar zijn. Mensen gelukkig maken met een mooiere versie van zichzelf: dat is wat hij het allerliefst doet.

Meer dan 20 jaar ervaring

Na als bedrijfsarts gewerkt te hebben, directeur geweest te zijn van een injectable kliniek en cliënten al jarenlang te behandelen met injectables, behoort Arthur Ludlage tot één van de meest ervaren cosmetisch artsen. Daarnaast is hij vanaf 2005 Key Opinion Leader en internationaal trainer voor Galderma met haar topmerken Restylane (fillers) en Azzalure (Botuline Toxine) als het gaat om het herstellen, verbeteren en verfrissen van de huid.
Restylane

Visie

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid dat ook. Al vanaf ons 30e levensjaar start de veroudering van de huid en zijn de eerste tekenen zichtbaar. De huid verliest haar elasticiteit, hyaluronzuur vermindert en het aantal bloedvaatjes en de hoeveelheid bindweefsel nemen af. Kortom: de huid wordt dunner, slapper en doffer. Wanneer je je stoort aan deze tekenen van veroudering, zijn er diverse behandelingen mogelijk om deze tekenen te verhelpen of tegen te gaan. Heb je bijvoorbeeld een diepe fronsrimpel waardoor je er vaak boos uitziet, kan dit verholpen worden met enkele prikjes Botuline Toxine (ook wel ‘Botox’ genoemd). Of zou je graag wat meer volume willen in de wangen? Dan is dit mogelijk met een filler van Restylane. Wanneer Arthur cliënten behandelt, gebeurt dit met zeer veel precisie. Daarnaast ontvang je altijd een eerlijk advies. Een natuurlijk resultaat, is namelijk het mooiste resultaat. Daarom worden cliënten erbij geholpen een “mooiere versie van zichzelf” te worden.

Filosofie

Iedere behandeling voert Arthur met zeer veel precisie uit. Na een behandeling dien je er namelijk uit te zien als ‘een betere versie van jezelf’, waarbij je eigen unieke uitstraling behouden blijft. Om volledig up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen worden jaarlijks internationale congressen bezocht. Daarnaast worden visie en technieken overgebracht als docent bij de opleiding tot cosmetisch arts van de NVCG (BIG: 89038083101). In plaats van het symptoom te behandelen, pakt Arthur de oorzaak van de rimpels of het volumeverlies aan. Bovendien staat een eerlijk advies altijd hoog in het vaandel: “ik geloof dat alleen eerlijkheid leidt tot aan langdurige tevredenheid.”

Werkwijze

Wanneer je een afspraak maakt, volgt er eerst een persoonlijk gesprek. Tijdens dit consult worden klachten en/of wensen besproken. Er wordt aandachtig geluisterd, om vervolgens de juiste behandeling met het geschikte product voor te stellen. Je wordt behandeld met fillers of Botuline Toxine, ook wel ‘Botox’ genoemd. Dit is geheel afhankelijk van je wensen en het gebied dat behandeld dient te worden. In de fillers zit een klein beetje verdoving, zodat je altijd zonder pijnklachten de kliniek verlaat. Het resultaat van een filler is direct na de behandeling zichtbaar. Het resultaat van een behandeling met Botuline Toxine (Botox of Azzalure) laat enige dagen op zich wachten, maar is binnen één tot twee weken ook optimaal zichtbaar. Voordat je de kliniek verlaat, hoor je exact of en hoe je het behandelde gebied dient te verzorgen. Mocht je toch nog vragen hebben, kun je uiteraard altijd contact opnemen met de kliniek.