Over Arthur Ludlage

Word de mooiste versie van jezelf.

Persoonlijk

Mijn naam is Arthur Ludlage. Als cosmetisch arts KNMG richt ik me dag in dag uit op mijn passie: injectables. Ik ben een perfectionist en voer met zeer veel precisie mijn behandelingen uit. Hierbij vind ik het belangrijk dat het resultaat altijd natuurlijk blijft. De uitstraling van een cliënt dient opgefrist te worden, zonder dat er sporen van injectables zichtbaar zijn. Mensen gelukkig maken met een mooiere versie van zichzelf: dat is wat ik het allerliefste doe.

Meer dan 18 jaar ervaring

Na als bedrijfsarts gewerkt te hebben, directeur geweest te zijn van een injectable kliniek en cliënten al jarenlang te behandelen met injectables, behoor ik tot één van de meest ervaren cosmetisch artsen. Daarnaast ben ik vanaf 2005 Key Opinion Leader en internationaal trainer voor Galderma met haar topmerken Restylane (fillers) en Azzalure (Botuline Toxine) als het gaat om het herstellen, verbeteren en verfrissen van de huid.

Mensen gelukkiger maken met een mooiere versie van zichzelf.
Dat is wat ik het liefste doe.

MIJN VISIE

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid dat ook. Al vanaf ons 30e levensjaar start de veroudering van de huid en zijn de eerste tekenen zichtbaar. De huid verliest haar elasticiteit, hyaluronzuur vermindert en het aantal bloedvaatjes en de hoeveelheid bindweefsel nemen af. Kortom: de huid wordt dunner, slapper en doffer.

 

Wanneer je je stoort aan deze tekenen van veroudering, zijn er diverse behandelingen mogelijk om deze tekenen te verhelpen of tegen te gaan. Heb je bijvoorbeeld een diepe fronsrimpel waardoor je er vaak boos uitziet, kan dit verholpen worden met enkele prikjes Botuline Toxine (ook wel ‘Botox’ genoemd). Of zou je graag wat meer volume willen in de wangen? Dan is dit mogelijk met een filler van Restylane.

 

Wanneer ik cliënten behandel, doe ik dit met zeer veel precisie. Daarnaast geef ik altijd een eerlijk advies. Een natuurlijk resultaat, is namelijk het mooiste resultaat. Daarom help ik cliënten een “mooiere versie van zichzelf” te worden.

POPULAIRE BEHANDELINGEN

Filosofie

Passie & precisie

Iedere behandeling voer ik met zeer veel precisie uit. Na een behandeling dien je er namelijk uit te zien als ‘een betere versie van jezelf’, waarbij je eigen unieke uitstraling behouden blijft.

Altijd up-to-date

Op volledig up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen bezoek ik jaarlijks internationale congressen. Daarnaast breng ik mijn visie en technieken in als docent bij de opleiding tot cosmetisch arts van de NVCG (BIG: 89038083101).

Mijn aanpak

In plaats van het symptoom te behandelen, pak ik de oorzaak van de rimpels of het volumeverlies aan. Bovendien staat een eerlijk advies bij mij hoog in het vaandel: ik geloof dat alleen eerlijkheid leidt tot aan langdurige tevredenheid.

Werkwijze

Persoonlijk consult

Wanneer je een afspraak maakt, volgt er eerst een persoonlijk gesprek. Tijdens dit consult worden klachten en/of wensen besproken. Er wordt aandachtig geluisterd, om vervolgens de juiste behandeling met het geschikte product voor te stellen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met je huidtype, verhoudingen van je gezicht, conditie en hydratatie van de huid en natuurlijk de rimpels, de plooien of het volumeverlies.

Precieze behandeling

Je wordt behandeld met fillers of Botuline Toxine, ook wel ‘Botox’ genoemd. Dit is geheel afhankelijk van je wensen en het gebied dat behandeld dient te worden. Een behandeling met fillers neemt gemiddeld vijftien tot dertig minuten in beslag en is over het algemeen niet pijnlijk. In de fillers zit een klein beetje verdoving, zodat je altijd zonder pijnklachten de kliniek verlaat. Een behandeling met Botox duurt gemiddeld tien tot vijftien minuten.

De nazorg die u verdient

Het resultaat van een filler is direct na de behandeling zichtbaar. Het resultaat van een behandeling met Botuline Toxine (Botox of Azzalure) laat enige dagen op zich wachten, maar is binnen één tot twee weken ook optimaal zichtbaar. Voordat je de kliniek verlaat, hoor je exact of en hoe je het behandelde gebied dient te verzorgen. Mocht je toch nog vragen hebben, kun je uiteraard altijd contact opnemen met de kliniek.