Maak hier online je afspraak

Rimpels voorhoofd Botox

Rimpels voorhoofd behandelen met Botox

Rimpels op het voorhoofd ontstaan door het optrekken van je wenkbrauwen. Dit doe je bijvoorbeeld als je verbaasd kijkt. Wanneer je een sterke mimiek hebt, is het mogelijk dat je eerder last krijgt van rimpels. Wanneer de huid nog elastisch is, verdwijnen de voorhoofdrimpels weer zodra we ons gezicht ontspannen. Echter verdwijnt deze elasticiteit naarmate we ouder worden en blijven de voorhoofdrimpels ook bij ontspannen gezichtsuitdrukking staan. Stoor je je aan je voorhoofdrimpels? Dan biedt Botox mogelijk een uitkomst!

Botox voor rimpels in het voorhoofd

Om de rimpels op het voorhoofd te behandelen, wordt Azzalure (Botox) gebruikt. De Botox wordt aangebracht met enkele kleine prikjes. Deze prikjes voel je natuurlijk wel, maar doen geen pijn. De prikjes worden gezet bij de spieren die de wenkbrauwen naar boven trekken en daardoor de rimpels veroorzaken. Door de Botox ontspant dit gebied zich waardoor de wenkbrauwen niet langer naar boven worden getrokken. Het resultaat is dat de rimpels verdwijnen.

Voorhoofd zonder rimpels

Het duurt enkele dagen tot maximaal twee weken voordat het resultaat van Botox merkbaar is. Binnen een paar dagen merk je dat de spierkracht bij het voorhoofd afneemt. Het voorhoofd krijgt rust, waardoor lijntjes en rimpels geleidelijk vervagen. Het resultaat van de behandeling blijft ongeveer drie tot zes maanden zichtbaar. Wanneer je ziet dat de rimpels weer tevoorschijn komen en de spierkracht toeneemt, kun je de behandeling het beste weer laten herhalen. Doordat je niet wacht tot de spierkracht weer geheel terug is, kun je uiteindelijk langer genieten van het resultaat.

Foto's behandelingen​

Kosten Botox rimpels voorhoofd

Omdat iedere wens anders is, is iedere oplossing dat ook. Daarom vindt er voorafgaand aan een behandeling altijd een consult plaats. Tijdens dit gratis en vrijblijvend consult wordt uitvoerig besproken wat de beste oplossing is voor het gewenste resultaat. Op dat moment wordt pas zeker wat de passende behandeling en de daarbij behorende kosten zijn. De prijzen die hier vermeld worden dienen dan ook altijd ter indicatie. Voor een Botox behandeling van de voorhoofdrimpels wordt uitgegaan van één te behandelen regio. Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek is de prijs voor een regio 165 euro.

Rimpels voorhoofd

verminderen met Botox
165,- Per behandeling
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • A-merk Azzalure (Botox)
  • Natuurlijk resultaat

Wat is de nazorg voor deze Botox behandeling?

Na de behandeling kan de huid bij het voorhoofd een tikkeltje rood zijn. Dit is gelukkig zo weer verdwenen. Na de behandeling kun je je bezigheden eigenlijk direct weer hervatten. Na de behandeling is het het beste om de huid 24 uur vrij te houden van crèmes en make-up, zodat de kleine gaatjes in de huid goed kunnen genezen.

Wat mag je niet doen na deze Botox behandeling?

Na de behandeling aan de voorhoofdrimpels mag je dezelfde dag niet sporten, zwaar tillen of in het behandelde gebied wrijven. Wanneer je behandeld bent met Botox is het namelijk beter niet te bukken om verdere verspreiding van de Botox te voorkomen. Na een dag mag je gewoon naar de sauna en ook met je voorhoofd in de zon zitten is geen enkel probleem.

Voorhoofdrimpels verwijderen met Botox.

Voorhoofdrimpels zijn de horizontale rimpels die zichtbaar zijn op het voorhoofd. Ze ontstaan door expressie bewegingen, zoals bij het optrekken van de wenkbrauwen. Dit gebeurt bewust (bijvoorbeeld wanneer je verbaasd kijkt), maar ook onbewust (bijvoorbeeld als je mascara opdoet). Wanneer we ouder worden, neemt de elasticiteit van de huid af en worden voorhoofdrimpels beter zichtbaar. Het kan zijn dat het begint bij een klein lijntje op het voorhoofd en er in de loop der tijd steeds meer rimpels op het voorhoofd ontstaan.

 

Rimpels voorhoofd verwijderen met Botox

Wanneer je je stoort aan de rimpels op je voorhoofd is het mogelijk deze te laten behandelen. Dit kan op twee manieren: met Botox of met fillers. Wanneer de voorhoofdrimpels verwijderd worden met Botox, wordt de spanning die op het hoofd staat (en de rimpels veroorzaakt) verminderd. Hierdoor kun je je wenkbrauwen niet of nauwelijks meer optrekken. Doordat dit niet meer kan, krijgt het voorhoofd rust en zullen de rimpels verdwijnen. Wanneer je je voorhoofdrimpels laat behandelen met Botox, wordt de fronsrimpel vaak ook behandeld. Alle neerwaartse krachten worden dan aangepakt. Dit voorkomt dat je voorhoofd gaat ‘hangen’ en zorgt voor een nog mooier resultaat.

 

Rimpels voorhoofd verwijderen met fillers

Voorhoofdrimpels kunnen ook verwijderd worden met fillers. Dit gebeurt wanneer de rimpels op het voorhoofd al erg diep zijn. In dit geval is het weghalen van de spanning met Botox niet voldoende, maar zullen de rimpels opgevuld moeten worden met een filler om de rimpel te verwijderen.

 

Voorhoofdrimpels behandelen

Het kan zijn dat je voorhoofdrimpels hebt en deze simpelweg niet mooi vindt. Echter komt het ook voor dat cliënten deze rimpels laten behandelen omdat ze klachten ervaren. Zo kan de spanning op het voorhoofd zorgen voor een constant gespannen gevoel en zelfs leiden tot hoofdpijn. Wanneer je de rimpels op je voorhoofd wilt laten behandelen, vindt er daarom altijd eerst een consult plaats. Tijdens dit consult worden de aanleiding van de behandeling, de wensen en de behandeling zorgvuldig besproken. Vervolgens kun je direct behandeld worden of voor een later moment een afspraak maken.

 

Meer weten over deze behandeling? Neem eens een kijkje op deze webpagina voor uitgebreide informatie en voor- en na foto’s.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *