Maak hier online je afspraak

Botox- en filler behandelingen

Botox behandelingen

Botox en Azzalure worden al jarenlang gebruikt om expressierimpels te behandelen. Het zijn vormen van Botuline Toxine; een eiwit dat de spieractiviteit vermindert. Door deze werking van Botox op de spieren wordt de oorzaak van de rimpel aangepakt. De spier die de rimpel veroorzaakt gaat zich door de Botox namelijk ontspannen. Hierdoor verdwijnt de spanning en daarmee ook de rimpel. Populaire gebieden om te behandelen met Botox zijn de fronsrimpel, kraaienpootjes of voorhoofdrimpels. Maar ook een gummy smile, migraine of tandenknarsen kan door middel van Botox verholpen worden.

Filler behandelingen

Bij Arthur Ludlage – Cosmetische Kliniek maken we gebruik van hyaluronzuur fillers van Restylane. Hyaluronzuur is één van de bouwstenen van ons lichaam. Het komt voor in onze huid, bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel. Hyaluronzuur zorgt voor de soepelheid en veerkracht van de huid. Naarmate we ouder worden, verliezen we hyaluronzuur en neemt het volume van de huid af. Een behandeling met fillers herstelt dit volume. Populaire gebieden om te behandelen met fillers zijn de jukbeenderen, neus-lippenplooi en lippen. Dit gebied wordt, zoals de naam al zegt, op een natuurlijke manier ‘gevuld’.

Huidverbetering behandelingen

Voor het behoud van een mooie, stralende huid, is de juiste verzorging essentieel. Voorkomen blijft namelijk altijd beter dan genezen. Soms heeft de huid nog geen behoefte aan een behandeling met Botox en fillers, maar is er wel een ‘boost’ nodig voor net wat meer voeding of stevigheid. In dat geval bieden de huidverbetering behandelingen een mooie uitkomst. Een behandeling met Restylane Skinboosters of Profhilo verbetert de conditie en structuur van de huid, Sculptra verstrakt de huid door de aanmaak van collageen en de producten van SkinCeuticals beschermen de huid om schade te voorkomen.

Klantervaringen

Bij het kiezen van de juiste behandeling is de juiste behandelend arts net zo belangrijk. Om er zeker van te zijn dat je in goede handen bent, raden we aan om eerst goed research te doen. Ervaringen van eerdere cliënten helpen hierbij. Op websites zoals kliniekervaringen.nl kun je review lezen van verschillende klinieken en artsen. Ook via Google Reviews kun je ervaringen van anderen lezen. Controleer daarnaast ook altijd in het BIG-register of de behandelend arts beschikt over de vereiste bevoegdheden.