Maak hier online je afspraak

Botox Bloemendaal

Kliniek voor Botox in de buurt van Bloemendaal

Arthur Ludlage werkt al meer dan 20 jaar als cosmetisch arts. Begin 2018 heeft hij de deuren geopend van zijn eigen kliniek in Haarlem. Dit was een bewuste keuze. Niet alleen omdat hij de stad prachtig vindt, maar ook omdat de jaren ervoor cliënten speciaal voor hem richting Haarlem kwamen. Wekelijks ontvangt hij cliënten door heel het land en maakt hij hen gelukkig met een injectable behandeling. Hierbij staat een natuurlijk resultaat voorop. “Ik wil geen uitstraling veranderen, maar versterken. Cliënten blij maken met de mooiste versie van zichzelf.”

Gummy smile

Internationaal trainer voor Botox

Naast dat Arthur meer dan 20 jaar ervaring heeft als cosmetisch arts, is hij ook internationaal trainer voor andere artsen. Daarnaast is hij sinds 2005 ook Key Opinion Leader voor Galderma, het bedrijf achter de mooie A-merken Restylane (fillers) en Azzalure (Botuline Toxine, oftewel Botox). Bij Arthur Ludlage ben je dus in goede handen. Tijdens een consult in de kliniek in de buurt van Bloemendaal krijg je altijd een eerlijk advies over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. Want dat resultaat moet altijd natuurlijk zijn.

Botox behandelingen in de buurt van Bloemendaal

De officiële naam voor Botox is Botuline Toxine, maar inmiddels weet iedereen bij het woord Botox wel waar het over gaat. Azzalure en Botox zijn een eiwit die de spieractiviteit verminderen. De merken worden jarenlang gebruikt om rimpels te verminderen. Maar niet alle rimpels kunnen met Botox verminderd worden. Botox werkt namelijk alleen bij expressierimpels; rimpels die ontstaan bij het uitdrukken van emoties. Denk bijvoorbeeld aan een fronsrimpel door het fronsen, kraaienpootjes door het lachen of rimpels op het voorhoofd door verbaasd kijken. In onze kliniek in de buurt van Bloemendaal kunnen al deze expressierimpels verholpen worden met Botox.

Foto's behandelingen​

Before After Fronsrimpel voorFronsrimpel na
Before After Fronsrimpel voorFronsrimpel na
Before After Fronsrimpel voorFronsrimpel na

Prijzen in Bloemendaal voor een Botox behandeling

Omdat ieder gezicht en iedere wens anders is, dienen de prijzen voor Botox als indicatie. Pas na een consult kan exact bepaald worden welke behandeling nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. De prijzen voor Botox in onze kliniek in de buurt van Bloemendaal worden berekend aan de hand van het aantal regio’s dat wordt behandeld.

Prijzen van Botox

in Bloemendaal
90,- voor een halve regio
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • A-merk Azzalure (Botox)
  • Natuurlijk resultaat

Alle botox behandelingen

Over Arthur Ludlage

Drs. Ludlage heeft al meer dan 20 jaar ervaring als cosmetisch arts en is daarmee een van de meest ervaren cosmetisch artsen in heel Nederland. Sinds 2005 is hij ook Key Opinion Leader en internationaal trainer van Galderma, de organisatie achter de merken Restylane (fillers) en Azzalure (Botox). Iedere dag geniet hij van zijn werk, wat meer zijn passie is. Hij neemt de tijd voor zijn cliënten en geeft hen een eerlijk advies over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. Want mensen blij maken met een mooie versie van zichzelf, dat is wat hij het liefste doet.

Wat is de werking van Botox?

Botox zorgt ervoor dat de spieren die rimpels veroorzaken zich weer ontspannen. Doordat de spanning van deze spiertjes verdwijnt, wordt de huid gladder en verdwijnen de rimpels. Echter is Botox niet alleen een wondermiddel tegen rimpels. Het wordt namelijk ook gebruikt bij behandelingen tegen migraine, tandenknarsen of het verminderen van een tandvleeslach. Het effect van Botox is pas na enkele dagen zichtbaar. Nadat u behandeld bent met Botox, zal de spierkracht langzaam afnemen. Laat u bijvoorbeeld uw fronsrimpel behandelen, dan zult u merken dat u beetje bij beetje steeds minder goed kan fronsen. Na maximaal twee weken is het definitieve resultaat zichtbaar en is de rimpel vermindert of zelfs verdwenen.

Het effect en de nodige nazorg bij Botox

Na een behandeling met Botox kunnen de plekjes waar het naaldje de huid is ingegaan een tikkeltje rood zijn. Dit is echter weer snel verdwenen. Verder is het goed om na de behandeling het gebied dat behandeld is een keer goed aan te spannen. Ben je bijvoorbeeld behandeld aan de fronsrimpel, dan is het goed om nog een aantal keer goed te fronsen. Nadat je behandeld bent, mag je niet sporten of zwaar tillen. Ook kun je beter niet te veel bukken. Wrijf ook niet in het behandelde gebied! Zo voorkom je dat de Botox zich verspreidt. Het effect van Botox is een vermindering van de rimpel en daardoor een gladdere huid. Dat is na enkele dagen zichtbaar. Heeft duurt namelijk even voordat Botox de spierkracht helemaal af heeft laten nemen. Het resultaat is na maximaal 2 weken optimaal en blijft vervolgens 3 tot 6 maanden zichtbaar. Hoe lang dit precies is, is afhankelijk van je huidtype, de diepte van de rimpel en of je al eerder behandeld bent met Botox.