Maak hier online je afspraak

Lippen opvullen

Fillers in lippen voor meer volume

Wanneer we iemand in het gezicht aankijken, wordt onze aandacht vaak getrokken door de ogen en de mond. De mond is dan ook een belangrijke blikvanger. Naarmate we ouder worden verliezen onze lippen wat volume. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je van jezelf al wat smallere lippen hebt. Echter zorgen volle lippen voor een jeugdige, sensuele uitstraling. Wanneer je je stoort aan je smalle lippen of vollere lippen wilt, is het mogelijk je lippen op te laten vullen.
Restylane

Behandeling met lipfillers

Lippen worden opgevuld met een filler van Restylane. Dit gebeurt met enkele prikjes. Er kan gekozen worden om de lippen eerst te verdoven. Kies je ervoor de behandeling te ondergaan zonder verdoving, dan zit er in de filler zelf alsnog wat verdoving zodat je zo min mogelijk pijn ervaart. Het opvullen van de lippen neemt ongeveer een half uurtje in beslag. Het effect van de behandeling is direct na de behandeling zichtbaar. De lippen zijn direct opgevuld. Echter zijn de lippen ook erg gevoelig voor zwelling. Deze zwelling neemt binnen enkele dagen af en is de ochtend na de behandeling vaak het meest aanwezig. Hierna is het uiteindelijke resultaat goed zichtbaar.

Lippenrand of lippenrood opvullen

Er is een duidelijk verschil tussen het opvullen van de lippenrand en het opvullen van het lippenrood. Bij het opvullen van alleen de lippenrand is minder materiaal nodig en dit is dus goedkoper. Daarnaast zorgt het opvullen van de lippenrand alleen voor iets meer projectie en is in zijn geheel wat minder opvallend. De lip ziet er wat jeugdiger uit en lijntjes boven de lip worden direct wat minder zichtbaar. Het inspuiten van het lippenrood zorgt echt voor een lipvergroting. Je ziet dan meer van het lippenrood en het resultaat van de behandeling is meer zichtbaar voor de buitenwereld. Natuurlijk kunnen beide behandelingen gecombineerd worden.

Foto's behandelingen​

Before After
Before After
Before After

Kosten lippen opvullen met fillers

Omdat iedere wens en oplossing anders is, vindt er voorafgaand aan een behandeling altijd een consult plaats. Dit consult is gratis en vrijblijvend en dient als een gesprek om te bespreken wat de wensen zijn. Tijdens het consult wordt pas besloten welke behandeling geschikt is en wat de bijbehorende kosten zijn. De prijzen die hier vermeld worden zijn dan ook altijd een indicatie. Voor het opvullen van de lippen heb je de keuze tussen het opvullen van het lippenrood of de lippenrand. De kosten hiervoor variëren tussen de 300 euro voor 0,5 ml en 475 euro voor 1 ml.

Lippen opvullen

met fillers
300,- tot 475,- voor 0.5 ml (lippenrand) tot 1 ml (lippenrood)
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • A-merk Restylane (hyaluronzuur filler)
  • Natuurlijk resultaat

Wat mag je niet na het opvullen van de lippen?

Na het opvullen van de lippen is het slimmer om de eerste 5-7 dagen niet intensief te sporten of onder de zonnebank of naar de sauna te gaan. Voor het directe resultaat maakt het niet uit maar het materiaal zou daardoor ietsje minder lang kunnen blijven zitten… Wanneer er blauwe plekjes zijn ontstaan, dien je ook goed op te passen in fel zonlicht. Smeer blauwe plekjes altijd in met een spf factor om verkleuringen van de huid te voorkomen.

Blauwe lippen na een behandeling

Na het opvullen van de lippen treedt er dus wat zwelling op. Daarnaast kunnen er blauwe plekjes ontstaan op het punt waar het naaldje een bloedvat heeft geraakt. Bij de lippen is het risico extra groot, omdat de lippen erg goed doorbloed zijn. Mocht je last krijgen van zwelling of blauwe plekjes, zijn deze binnen een aantal dagen weer verdwenen en koelen na de behandeling is dan aan te raden. De blauwe plekjes mag je na een dag gewoon gewoon camoufleren met concealer en/ of lippenstift.