Profhilo

De termen ‘skinboosters’, ‘fillers’ en ‘hyaluronzuur’ klinken je misschien wel bekend. Maar een ander product is nu de markt aan het veroveren: Profhilo. Profhilo bestaat, net als fillers, uit hyaluronzuur. Alleen is dit hyaluronzuur anders voorbereid. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en is daarom perfect voor het verstrakken van de huid. Een behandeling kan ingezet worden voor ieder gewenst gebied. De meest voorkomende gebieden zijn gezicht, hals, decolleté en handen.

Profhilo - Arthur Ludlage

Profhilo behandeling

Hoe werkt het?

De behandeling bestaat uit twee delen. Tijdens de eerste wordt Profhilo met kleine prikjes op vijf plekken per gezichtshelft geïnjecteerd. Deze behandeling neemt ongeveer 10-15 minuten in beslag. Kort na de behandeling ziet de huid er gehydrateerd uit. Dit komt doordat de huid daadwerkelijk van binnenuit gevoed wordt. Ongeveer 4 weken na de eerste behandeling vindt de tweede behandeling plaats. Hetzelfde proces wordt dan herhaald. Het optimale resultaat is na ongeveer 8 weken zichtbaar. Die periode heeft de huid nodig om het collageen en elastine aan te maken. 

Profhilo behandeling - Arthur Ludlage

Bijwerkingen

Profhilo bestaat uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Hierdoor treden er geen vervelende bijwerkingen op. De enige bijwerkingen die kunnen ontstaan, zijn lichte zwellingen of kleine blauwe plekjes door het naaldje waarmee het hyaluronzuur wordt geïnjecteerd. Indien deze bijwerkingen optreden, zijn ze na enkele dagen weer verdwenen.

Resultaat

Het effect van de behandeling houdt gemiddeld 6 tot 12 maanden aan. Wil je optimaal profiteren van het resultaat, is het aan te raden om de behandeling één tot twee keer per jaar te herhalen.

Voordelen Profhilo

 • Natuurlijk resultaat

 

 • Ideaal voor gezicht, hals, armen en benen

 

 • Meer hydratatie en glans van de huid

 

 • Verjongt en verstrakt de huid van binnenuit

 

 • Bewezen verbetering van de huidstructuur

Profhilo voor en na

De behandeling geeft verbluffende resultaten. Het mooie is dat de resultaten altijd natuurlijk ogen, omdat het lichaam zelf het collageen en elastine aanmaakt. Hier zie je een aantal voor en na foto’s van een behandeling:

 • Van het gezicht
 • Van de handen
 • Van de armen
 • Van de hals

Profhilo ervaringen

De natuurlijke resultaten zorgen voor tevreden cliënten. Daarnaast wordt als positief ervaren dat de kans op vervelende bijwerkingen zeer gering is. Wat het fijne is aan Profhilo, is dat de behandeling geschikt is voor iedereen die te maken heeft met een slapper wordende huid. Zodra het verouderingsproces zichtbaar wordt, kun je dus behandeld worden. Wanneer dit is, verschilt per persoon. Sommige mensen krijgen hiermee te maken vanaf hun 30e levensjaar, anderen veel later.

 

De behandeling is goed te combineren met andere Botox of filler behandelingen. Maar de behandeling is ook een optie voor mensen die de stap naar een filler behandeling nog te groot vinden.  

Prijzen

Voorafgaand aan een behandeling vindt er altijd een gratis en vrijblijvend consult plaats. We bespreken je wensen dan volledig door. Een Profhilo kuur bestaat uit 2 tot 3 behandelingen. Meestal raad ik aan om vervolgens 1 of 2 keer per jaar terug te komen om dit te herhalen.

Profhilo
Consult
€Gratis
1e behandeling (2 ml)
€350
Vervolgbehandeling (2 ml)
€295
1e behandeling (4 ml)
€650
Vervolgbehandeling (4 ml)
€575
Profhilo - Arthur Ludlage

Verschil met fillers

Profhilo is anders dan normale fillers met hyaluronzuur. Waar fillers volume toevoegen en rimpels opvullen, doet Profhilo dat niet. Een behandeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf herstelt. Het middel is dan ook echt bedoeld om de lossere huid (als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces) te verstevigen. 

Profhilo Haarlem

Op zoek naar Profhilo in de omgeving van Haarlem? Dan kun je terecht bij de cosmetische kliniek van Arthur Ludlage. Wil je meer informatie? Neem dan contact op of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. 

  ANDERE BEHANDELINGEN