Maak hier online je afspraak

Profhilo

Profhilo voor een stevige huid

De termen ‘skinboosters’, ‘fillers’ en ‘hyaluronzuur’ klinken je misschien wel bekend. Maar een ander product is nu de markt aan het veroveren: Profhilo. Profhilo bestaat, net als fillers, uit hyaluronzuur. Alleen is dit hyaluronzuur anders voorbereid. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en is daarom perfect voor het verstrakken van de huid. Een behandeling kan ingezet worden voor ieder gewenst gebied. De meest voorkomende gebieden zijn gezicht, hals, decolleté en handen.
Huidverbetering - profhilo

Hoe werkt Profhilo?

De behandeling bestaat uit twee delen. Tijdens de eerste wordt Profhilo met kleine prikjes op vijf plekken per gezichtshelft geïnjecteerd. Deze behandeling neemt ongeveer 10-15 minuten in beslag. Kort na de behandeling ziet de huid er gehydrateerd uit. Dit komt doordat de huid daadwerkelijk van binnenuit gevoed wordt. Ongeveer 4 weken na de eerste behandeling vindt de tweede behandeling plaats. Hetzelfde proces wordt dan herhaald. Het optimale resultaat is na ongeveer 8 weken zichtbaar. Die periode heeft de huid nodig om het collageen en elastine aan te maken.

Bijwerkingen en resultaat

Profhilo bestaat uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Hierdoor treden er geen vervelende bijwerkingen op. De enige bijwerkingen die kunnen ontstaan, zijn lichte zwellingen of kleine blauwe plekjes door het naaldje waarmee het hyaluronzuur wordt geïnjecteerd. Indien deze bijwerkingen optreden, zijn ze na enkele dagen weer verdwenen. Het effect van de behandeling houdt gemiddeld 6 tot 12 maanden aan. Wil je optimaal profiteren van het resultaat, is het aan te raden om de behandeling één tot twee keer per jaar te herhalen.

Foto's behandelingen​

Prijzen van Profhilo

Omdat iedere wens en oplossing anders is, vindt er voorafgaand aan een behandeling altijd een consult plaats. Dit is consult is gratis en vrijblijvend en dient als een gesprek om te bespreken wat de wensen zijn. Tijdens het consult wordt pas besloten welke behandeling geschikt is en wat de bijbehorende kosten zijn.

Profhilo

350,- 1e behandeling (2ml)
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • A-merk Profhilo
  • Mooie en gezonde glow

Wat zijn de voordelen van Profhilo?

Profhilo kent verschillende voordelen. De belangrijkste is dat het een natuurlijk resultaat geeft. Daarnaast is het product zeer geschikt voor gebruik in het gezicht, de hals, bij de armen en de benen. Het geeft meer hydratatie en zorgt voor een glanzende huid en verstrakt de huid van binnenhuid door de collageen stimulerende werking. Daarnaast heeft Profhilo een bewezen effect op de huidstructuur verbetering. De behandeling geeft iedere keer weer verbluffende resultaten. Het mooie is dat de resultaten altijd natuurlijk ogen, omdat het lichaam zelf het collageen en elastine aanmaakt.

Profhilo ervaringen

De natuurlijke resultaten zorgen voor tevreden cliënten. Daarnaast wordt als positief ervaren dat de kans op vervelende bijwerkingen zeer gering is. Wat het fijne is aan Profhilo, is dat de behandeling geschikt is voor iedereen die te maken heeft met een slapper wordende huid. Zodra het verouderingsproces zichtbaar wordt, kun je dus behandeld worden. Wanneer dit is, verschilt per persoon. Sommige mensen krijgen hiermee te maken vanaf hun 30e levensjaar, anderen veel later. De behandeling is goed te combineren met andere Botox of filler behandelingen. Maar de behandeling is ook een optie voor mensen die de stap naar een filler behandeling nog te groot vinden.