Jukbeenderen opvullen met fillers

Jukbeenderen opvullen met fillers - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Jukbeenderen opvullen met fillers

Jukbeenderen kunnen hun volume verliezen. Dit heeft een oudere uitstraling als gevolg. Waar je eerder volle, gezonde blosjes had, is de huid nu wellicht wat slapper geworden en gaan hangen. Het volume in het gezicht is verdwenen waardoor contouren in het gezicht minder zichtbaar zijn. Het is dan ook niet voor niets dat cliënten graag hun jukbeenderen op laten vullen om het verloren gegane vet en bot op te vangen. Het herstelt het volume in het gezicht, wat zorgt voor een ‘liftend’ effect. Het resultaat? Een frisse, uitgeruste en jeugdige uitstraling. Niet voor niets hebben fotomodellen altijd goed geprononceerd jukbeenderen.

Meer informatie

De jukbeenderen worden opgevuld met een filler van Restylane. Deze filler wordt met enkele prikjes zeer secuur diep onder de huid bij de jukbeenderen aangebracht. In de Restylane filler zit een verdoving, waardoor je zo min mogelijk pijn ervaart tijdens de behandeling. Na ongeveer een half uurtje is de behandeling voltooid en kun je genieten van het resultaat.

 

Het resultaat van de behandeling aan de jukbeenderen is direct zichtbaar. Het gebied is opgevuld waardoor je je mooie blosjes of geprononceerde jukbeenderen terug hebt. Het kan zijn dat de jukbeenderen de eerste paar dagen nog wat gezwollen zijn. Als deze zwelling weggetrokken is, is het optimale resultaat zichtbaar. 

 

De filler blijft ongeveer acht tot twaalf maanden in het gebied aanwezig, soms zelfs nog wat langer aangezien het een gebied betreft waar niet al te veel beweging is waardoor het minder snel afbreekt. Na deze periode zal het lichaam de Restylane filler geleidelijk afbreken. Het effect wordt dus heel geleidelijk minder. Wanneer je wilt, kun je de behandeling gewoon herhalen.  

Na het opvullen van de jukbeenderen treedt er wat zwelling op. Omdat er met een naaldje wordt gewerkt, kunnen er wat blauwe plekjes ontstaan, maar dat is niet vaak het geval . Deze blauwe plekjes worden na een aantal dagen misschien wat geler. Dit is volkomen normaal. Binnen een aantal dagen zijn de zwelling en de blauwe plekjes verdwenen. 

 

De eerste uren na de behandeling kun je de huid beter met rust laten. Zo kunnen de plekjes waar het naaldje in de huid heeft gezeten goed genezen en de huid tot rust komen. Na een aantal uren mag je de huid gewoon camoufleren om eventuele blauwe plekjes te verbergen. Daarnaast is het beter om de eerste week niet intensief te sporten of naar de sauna/zonnebank te gaan. Het kan geen kwaad maar het materiaal zou daardoor ietsje minder lang kunnen blijven zitten.

Kosten behandeling
Jukbeenderen opvullen (2 ml Restylane)
€750

Beste cliënt,

Om te snelle toename van besmettingen met het coronavirus (COVID-19) te voorkómen heb ik besloten Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek te sluiten tot 6 april 2020.

De overheid heeft aanbevolen om alle niet-essentiële contacten te vermijden.
Tevens is het aan leden van mijn beroepsvereniging, de NVCG, niet langer toegestaan om (cosmetische) verrichtingen uit te voeren die geen urgent karakter hebben en uitgesteld kunnen worden tot 6 april.

Zodra ik met zekerheid weet dat de kliniek weer open kan laat ik dit weten. Ik hoop dat de kliniek na 6 april weer open kan. Ondertussen blijf ik bereikbaar via e-mail, contactformulier en de telefoon: info@arthurludlage.nl, www.arthurludlage.nl, 023-2052383.

Met vriendelijke groet,

Arthur Ludlage