Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Minister Schippers van Volksgezondheid heeft een slogan laten ontwikkelen die waarschuwt tegen de gevaren van cosmetische ingrepen, zoals een behandeling met Botox of fillers.

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts”, luidt de slogan. Op de website van Rijksoverheid kunnen cliënten die een cosmetische ingreep overwegen alle benodigde informatie vinden en vragen stellen.

Reden voor deze waarschuwing? Het kabinet wil dat cliënten goed geïnformeerd worden over de mogelijke risico’s van esthetische cosmetische behandelingen, zoals injectable behandelingen. Daarnaast wil het kabinet cliënten beter beschermen tegen deze risico’s. De kwaliteit van de behandeling moet omhoog en de artsen die de behandelingen uitvoeren, dienen goed opgeleid te zijn. Tot slot moeten alle reclames voldoen aan strengere normen.

Persoonlijk sta ik helemaal achter dit initiatief! Het is enorm belangrijk om de arts waar je de ingreep wilt laten uitvoeren, te controleren. Hoe je dit doet? Check in het BIG register of een arts geregistreerd staat en of een arts aangesloten is bij de NVCG.

Wil je meer informatie? Bekijk dan de website van de Rijksoverheid.Kliniek weer geopend met aanvullende maatregelen

 

Beste cliënt,

 

Vanaf 29 april is het weer mogelijk om cliënten te behandelen met injectables (Botox en/of fillers). I.v.m. Covid-19 (Corona) zijn naast de door het RIVM opgestelde maatregelen in de kliniek ook aanvullende maatregelen getroffen.

 

Indien u last heeft van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn of koorts of een gezinslid /huisgenoot van u bevindt zich in thuis isolatie dan kunt u geen afspraak maken en kunt u niet behandeld worden.

 

Bij de opening van mijn kliniek zal ik de aanvullende maatregelen in acht nemen i.v.m. COVID-19. Deze maatregelen gelden naast de gebruikelijke maatregelen welke door het RIVM geadviseerd zijn.

 

Klik hier voor de aanvullende maatregelen