Lippen opvullen

In deze video is te zien hoe ik met Restylane Kysse de lippen van de client opvul. In elk deel van de lip wordt heel secuur, exact evenveel filler aangebracht. Het resultaat? Vollere lippen die heel natuurlijk ogen.Beste cliënt,

Om te snelle toename van besmettingen met het coronavirus (COVID-19) te voorkómen heb ik besloten Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek te sluiten tot 28 april 2020.

De overheid heeft aanbevolen om alle niet-essentiële contacten te vermijden.
Tevens is het aan leden van mijn beroepsvereniging, de NVCG, niet langer toegestaan om (cosmetische) verrichtingen uit te voeren die geen urgent karakter hebben en uitgesteld kunnen worden tot 28 april.

Zodra ik met zekerheid weet dat de kliniek weer open kan laat ik dit weten. Ik hoop dat de kliniek na 28 april weer open kan. Ondertussen blijf ik bereikbaar via e-mail, contactformulier en de telefoon: info@arthurludlage.nl, www.arthurludlage.nl, 023-2052383.

Met vriendelijke groet,

Arthur Ludlage