Restylane Skinboosters

Restylane Skinboosters

Restylane Skinboosters zijn geen fillers. Een skinbooster is dan ook niet bedoeld om de contouren in het gezicht te herstellen of rimpels op te vullen. Skinboosters zijn een hyaluronzuur, die bedoeld zijn om de huidstructuur en de huidconditie te verbeteren.

Hyaluronzuur komt van nature in het menselijk lichaam voor. Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft, zorgt voor stevigheid én het houdt de huid elastisch. Naarmate we ouder worden en de hyaluronzuur in onze huid afneemt, zorgt dit voor een doffe en slappere huid.

 

Verschil tussen skinboosters en fillers

Een skinbooster vermindert geen diepe rimpels. Wel verhelpt het fijne lijntjes. Skinboosters zijn echt bedoeld om de huid te hydrateren en een mooie glow te geven, waardoor je er stralender uitziet. Het verschil met fillers is, dat fillers zo bewerkt zijn dat ze dik genoeg zijn om diepe rimpels op te vullen. Een skinboosters is daarentegen heel vloeibaar. Er is dan ook maar heel weinig skinbooster nodig om een mooi resultaat te behalen.

 

Skinboosters behandeling

Het aanbrengen van de Skinbooster gebeurt met heel veel kleine prikjes. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd. De skinbooster hierdoor heel gelijkmatig over de huid verdeeld. Omdat Skinboosters de huid enorm hydrateren, wil je vochtophopingen voorkomen. Daarom wordt de huid bij de ogen zoveel mogelijk vermeden. Een behandeling met Restylane Skinboosters bestaat uit meerdere sessies. Eén sessie bestaat uit ongeveer een half uurtje. Het resultaat blijft daarna ongeveer een jaar zichtbaar.

 

Zijn skinboosters iets voor mij?

Skinboosters zijn geschikt als je je huid een boost wilt geven en wilt laten stralen. Je huid wordt gehydrateerd en de conditie van de huid wordt verbeterd. Een skinboosters is dan ook zeer geschikt voor iemand met een jongere huid. Wanneer je last hebt van fijne lijntjes en je je huid een mooie glow wilt geven, is een skinbooster behandeling perfect. Je huid krijgt na de behandeling meer stevigheid, is elastischer, je poriën worden kleiner en straalt prachtig.Kliniek weer geopend met aanvullende maatregelen

 

Beste cliënt,

 

Vanaf 29 april is het weer mogelijk om cliënten te behandelen met injectables (Botox en/of fillers). I.v.m. Covid-19 (Corona) zijn naast de door het RIVM opgestelde maatregelen in de kliniek ook aanvullende maatregelen getroffen.

 

Indien u last heeft van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn of koorts of een gezinslid /huisgenoot van u bevindt zich in thuis isolatie dan kunt u geen afspraak maken en kunt u niet behandeld worden.

 

Bij de opening van mijn kliniek zal ik de aanvullende maatregelen in acht nemen i.v.m. COVID-19. Deze maatregelen gelden naast de gebruikelijke maatregelen welke door het RIVM geadviseerd zijn.

 

Klik hier voor de aanvullende maatregelen