Fronsrimpel behandelen

Fronsrimpel behandelen

De fronsrimpel… Het is de grootste veroorzaker van de opmerking: ‘Wat kijk je boos!’. Helaas krijgen we er vroeg of laat allemaal mee te maken. Het is daarom geen verrassing, dat de behandeling van de fronsrimpel één van de populairste injectable behandelingen is.

De fronsrimpel is een expressierimpel en ontstaat door spierkracht. De spieren die je gebruikt bij het fronsen, veroorzaken de rimpel. Botox is het middel dat de spierkracht af kan laten nemen, waardoor de spieren zich ontspannen en de frons verdwijnt.

 

Het resultaat

Na een behandeling met botox is de frons verdwenen. Je ziet er minder vermoeid en boos uit en hebt een frissere blik. Botox werkt niet meteen, maar heeft enkele dagen nodig om volledig goed in te werken. Je merkt dat je elke dag iets minder goed kan fronsen, en uiteindelijk dat de spierkracht volledig verdwenen is. Na ongeveer drie tot vier maanden merk je weer dat de spierkracht toeneemt en kun je de behandeling probleemloos herhalen. Meer informatie over deze behandeling? Je leest het hier.Kliniek weer geopend met aanvullende maatregelen

 

Beste cliënt,

 

Vanaf 29 april is het weer mogelijk om cliënten te behandelen met injectables (Botox en/of fillers). I.v.m. Covid-19 (Corona) zijn naast de door het RIVM opgestelde maatregelen in de kliniek ook aanvullende maatregelen getroffen.

 

Indien u last heeft van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn of koorts of een gezinslid /huisgenoot van u bevindt zich in thuis isolatie dan kunt u geen afspraak maken en kunt u niet behandeld worden.

 

Bij de opening van mijn kliniek zal ik de aanvullende maatregelen in acht nemen i.v.m. COVID-19. Deze maatregelen gelden naast de gebruikelijke maatregelen welke door het RIVM geadviseerd zijn.

 

Klik hier voor de aanvullende maatregelen