Maak hier online je afspraak
Arthur Ludlage - Kraaienpootjes verminderen met botox

Kraaienpootjes verminderen botox

Kraaienpootjes, ook wel lachrimpels genoemd, zijn de fijne lijntjes naast je ogen. Ze zijn, zoals de naam al zegt, vooral te zien wanneer je lacht. Kraaienpootjes worden vaak gezien als schattige rimpels. Ondanks dat zijn er veel mensen die hun kraaienpootjes laten verminderen met Botox. Redenen hiervoor zijn dat de rimpeltjes voor onrust in je blik kunnen zorgen en de rimpels ook in ‘ontspannen houding’ zichtbaar blijven.

 

Kraaienpootjes vs lachrimpels

Hoewel de twee benamingen veelal door elkaar worden gebruikt bestaat er toch een klein verschil tussen kraaienpootjes en lachrimpels. Beiden worden dan ook op een verschillende wijze behandeld. Kraaienpootjes bevinden zich aan de buitenkant van je buitenste ooghoek. Ze zijn meestal alleen te zien wanneer je lacht. Wanneer je ouder wordt, blijven kraaienpootjes echter ook zichtbaar wanneer je je gezicht ontspant. Dit komt doordat de huid bij je ogen dunner is dan bij de rest van je gezicht en hierdoor gevoeliger is voor rimpeltjes.

 

Wil je kraaienpootjes verminderen of verwijderen? Dan gebeurt dit met Botox of Azzalure. Met een paar prikjes zorgt de Botox ervoor dat de kracht van de spier die kraaienpootjes veroorzaakt wordt afgenomen. Deze spier kan zich dan niet meer samentrekken, waardoor de huid weer glad wordt en de kraaienpootjes verdwijnen.

 

Lachrimpels bevinden zich niet aan de zijkant van het oog, maar iets meer naar onderen. In tegenstelling tot kraaienpootjes worden lachrimpels behandeld met een filler van Restylane. Met de filler worden de lijntjes opgevuld en wordt er extra stevigheid van de huid gecreëerd.

 

Kraaienpootjes botox voor en na

Benieuwd wat de resultaten zijn van een botox behandeling aan de kraaienpootjes? Op deze pagina kun je verschillende voor en na foto’s bekijken. Ook vind je uitgebreidere informatie zoals de nodige nazorg en de kosten van deze behandeling.

Voordelen Augmented Anatomy

Augmented Anatomy: het is de nieuwste ontwikkeling in de markt. Een nu nog vrij onbekende term, maar met de toenemende populariteit van cosmetische behandelingen verwacht

Lees verder »

Rimpels door de zon

Het ontstaan van rimpels kent verschillende oorzaken. Natuurlijk speelt het natuurlijke verouderingsproces een rol, net als genetische aanleg. Maar een van de meest ingrijpende oorzaken

Lees verder »

Q&A met Irma Knol

De bekende vlogster Irma Knol (moeder van Enzo Knol) is bij mij op bezoek om een aantal vragen door mij te laten beantwoorden die door

Lees verder »

Delen op: