Hangende oogleden verhelpen met Botox - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Hangende oogleden verhelpen met Botox

Hangende oogleden zorgen voor een vermoeide blik. Vaak wordt gedacht dat een ooglidcorrectie het enige middel is om hangende oogleden te verhelpen. Echter kan Botox/Azzalure hangende oogleden ook verminderen.

 

Botox tegen hangende oogleden

Er zijn twee types hangende oogleden. Het eerste type wordt veroorzaakt door een overschot aan huid boven de ogen. Het ‘teveel’ aan huid hangt in dit geval over het ooglid heen. Wanneer je last hebt van dit type, biedt Botox/Azzalure geen uitkomst. Het overschot aan huid zal, om het hangende ooglid te verhelpen, verwijderd moeten worden middels een bovenooglidcorrectie.

Echter, is er nog een ander type. Dit type wordt veroorzaakt door hangende wenkbrauwen. Door de zwaartekracht en volumeverlies gaan wenkbrauwen vanzelf meer hangen en duwen ze het ooglid naar beneden. Door Botox bij de spieren in de wenkbrauw aan te brengen, zal de wenkbrauw iets meer gelift worden. De wenkbrauw trekt hierbij het ooglid ook iets omhoog, waardoor hangende oogleden verminderd worden. Met behulp van een paar kleine prikjes worden hangende oogleden verminderd en krijg je een frissere blik.

 

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent mijn kliniek? Like dan mijn Facebookpagina om in het vervolg niets te missen!Kliniek weer geopend met aanvullende maatregelen

 

Beste cliënt,

 

Vanaf 29 april is het weer mogelijk om cliënten te behandelen met injectables (Botox en/of fillers). I.v.m. Covid-19 (Corona) zijn naast de door het RIVM opgestelde maatregelen in de kliniek ook aanvullende maatregelen getroffen.

 

Indien u last heeft van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn of koorts of een gezinslid /huisgenoot van u bevindt zich in thuis isolatie dan kunt u geen afspraak maken en kunt u niet behandeld worden.

 

Bij de opening van mijn kliniek zal ik de aanvullende maatregelen in acht nemen i.v.m. COVID-19. Deze maatregelen gelden naast de gebruikelijke maatregelen welke door het RIVM geadviseerd zijn.

 

Klik hier voor de aanvullende maatregelen