Maak hier online je afspraak
Arthur Ludlage

Welkom bij mijn nieuwe kliniek!

Een droom die uitkomt

Al ruim 16 jaar werk ik als cosmetisch arts en richt ik me dag in dag uit op mijn passie: injectables. Ondertussen mag ik mijzelf dan ook één van de meest ervaren cosmetisch artsen van Nederland noemen.

Begin dit jaar is een droom werkelijkheid geworden en ben ik mijn eigen injectable kliniek gestart in Haarlem. Hier kunt u terecht voor verschillende rimpel- en huidverbetering behandelingen die uitgevoerd worden met Botox, fillers of skinboosters. Daarnaast is ook mijn website, waar u allerlei informatie vindt over de verschillende behandelingen, compleet vernieuwd.

 

Blijf op de hoogte

Benieuwd? Kijk vooral rond! Geregeld zal ik op mijn website artikelen schrijven over behandelingen, ervaringen en ontwikkelingen binnen de branche. Wilt u niks missen? Like mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Ik kijk ernaar uit u te mogen verwelkomen in mijn kliniek!

 

Met vriendelijke groet,

Arthur Ludlage

Voordelen Augmented Anatomy

Augmented Anatomy: het is de nieuwste ontwikkeling in de markt. Een nu nog vrij onbekende term, maar met de toenemende populariteit van cosmetische behandelingen verwacht

Lees verder »

Rimpels door de zon

Het ontstaan van rimpels kent verschillende oorzaken. Natuurlijk speelt het natuurlijke verouderingsproces een rol, net als genetische aanleg. Maar een van de meest ingrijpende oorzaken

Lees verder »

Q&A met Irma Knol

De bekende vlogster Irma Knol (moeder van Enzo Knol) is bij mij op bezoek om een aantal vragen door mij te laten beantwoorden die door

Lees verder »

Delen op: