Welkom bij mijn nieuwe kliniek in Haarlem - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Welkom bij mijn nieuwe kliniek!

Welkom bij mijn nieuwe kliniek in Haarlem!

Een droom die uitkomt

Al ruim 16 jaar werk ik als cosmetisch arts en richt ik me dag in dag uit op mijn passie: injectables. Ondertussen mag ik mijzelf dan ook één van de meest ervaren cosmetisch artsen van Nederland noemen.

Begin dit jaar is een droom werkelijkheid geworden en ben ik mijn eigen injectable kliniek gestart in Haarlem. Hier kunt u terecht voor verschillende rimpel- en huidverbetering behandelingen die uitgevoerd worden met Botox, fillers of skinboosters. Daarnaast is ook mijn website, waar u allerlei informatie vindt over de verschillende behandelingen, compleet vernieuwd.

 

Blijf op de hoogte

Benieuwd? Kijk vooral rond! Geregeld zal ik op mijn website artikelen schrijven over behandelingen, ervaringen en ontwikkelingen binnen de branche. Wilt u niks missen? Like mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Ik kijk ernaar uit u te mogen verwelkomen in mijn kliniek!

 

Met vriendelijke groet,

Arthur Ludlage