Maak hier online je afspraak
Botox Haarlem

Botox Haarlem

Bent u op zoek naar kliniek voor Botox in de omgeving Haarlem? Dan help ik u graag verder. In mijn eigen cosmetische kliniek in Haarlem voer ik dagelijks behandelingen uit met Botox en fillers. 

Hoe werkt een Botox behandeling?

Botox is een merknaam voor Botuline Toxine A. Een ander merk Botuline Toxine A, is Azzalure. Botuline Toxine A is een eiwit. Deze stof vermindert de spieractiviteit. Dit betekent dat expressierimpels perfect behandeld kunnen worden met Botox, om zo de rimpel te verminderen. Neem bijvoorbeeld de fronsrimpel. Door middel van enkele prikjes Botox zal de fronsspier, die een fronsrimpel veroorzaakt, zich gaan ontspannen. Hierdoor is fronsen minder of helemaal niet meer mogelijk en verdwijnt de rimpel. 

Meer weten over de werking van Botox? Kom dan langs in Haarlem voor een gratis en vrijblijvend consult. 

 

Effect van Botox

Het effect van Botox is niet direct zichtbaar. De stof heeft namelijk enkele dagen nodig om de spierkracht goed af te laten nemen. Het definitieve resultaat is na maximaal twee weken zichtbaar. Dit resultaat blijft vervolgens ongeveer drie tot zes maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals uw huidtype, de diepte van de rimpel of u al eerder bent behandeld met Botox. Wanneer u een Botox behandeling tijdig herhaalt, kan het effect namelijk langer zichtbaar blijven. Dit komt omdat de oorspronkelijke spierkracht dan vaak nog niet helemaal hersteld is.

Meer weten over het resultaat dat u kunt verwachten van Botox? Kom dan langs in Haarlem voor een gratis en vrijblijvend consult. 

 

De kosten van Botox

De kosten van een behandeling met Botox of Azzalure, hangen af van de behandelende regio’s Een regio bestaat bijvoorbeeld uit een fronsrimpel, voorhoofd of uit kraaienpootjes. Voor een Botox behandeling van een regio betaalt u €165,-. Laat u twee regio’s behandelen, dan bedragen de kosten €300,-. Worden er drie regio’s behandeld met Botox, dan is de totaalprijs €400,-. 

Meer weten over de kosten van een behandeling? Bekijk dan het prijzenoverzicht op mijn website. 

 

Over mij

Ik, Arthur Ludlage, werk al ruim 18 jaar als cosmetisch arts KNMG. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor mijn cliënten. Wat je bij mij kunt verwachten? Een eerlijk advies. Zowel over de mogelijkheden, als over het resultaat. Mijn doel is om precies de goede punten te benadrukken en daarmee eventuele onzekerheden weg te nemen. Cliënten geen complete metamorfose geven, maar hen gelukkig maken een ‘mooiere’ versie van zichzelf. 

Voordelen Augmented Anatomy

Augmented Anatomy: het is de nieuwste ontwikkeling in de markt. Een nu nog vrij onbekende term, maar met de toenemende populariteit van cosmetische behandelingen verwacht

Lees verder »

Rimpels door de zon

Het ontstaan van rimpels kent verschillende oorzaken. Natuurlijk speelt het natuurlijke verouderingsproces een rol, net als genetische aanleg. Maar een van de meest ingrijpende oorzaken

Lees verder »

Q&A met Irma Knol

De bekende vlogster Irma Knol (moeder van Enzo Knol) is bij mij op bezoek om een aantal vragen door mij te laten beantwoorden die door

Lees verder »

Delen op: