Kraaienpootjes

Kraaienpootjes verwijderen botox - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Kraaienpootjes verwijderen

Kraaienpootjes verwijderen. Kraaienpootjes, ook wel bekend als lachrimpels, zijn de rimpels om de ogen. Ze ontstaan door veel te lachen en door het knijpen met de ogen, bijvoorbeeld door het kijken in fel licht. Kraaienpootjes zijn kleine lijntjes die vaak niet zozeer als storend worden ervaren. Ze zijn juist wel schattig en charmant. Toch laten cliënten hun kraaienpootjes vaak behandelen. Niet alleen omdat ze vinden dat de permanent zichtbare rimpeltjes hun ouder doet lijken, maar ook omdat het hen een rustige uitstraling geeft.

Meer informatie

Kraaienpootjes worden behandeld met Botox of Azzalure. Met enkele kleine prikjes wordt de Botox aangebracht bij de spiertjes die de kraaienpootjes veroorzaken. De behandeling duurt ongeveer een kwartiertje. Je voelt een paar kleine, soms gemene prikjes.

Het effect van Botox is niet direct na de behandeling zichtbaar. Het duurt enkele dagen tot twee weken voordat het resultaat optimaal is. Je zult merken dat de spierkracht bij de kraaienpootjes langzaam afneemt en de lijntjes vervagen.

Het resultaat van de behandeling aan de kraaienpootjes blijft ongeveer drie tot zes maanden zichtbaar. Wanneer je ziet dat de kraaienpootjes weer verschijnen en de spierkracht toeneemt, kun je de behandeling weer laten herhalen.

Na de behandeling kan de huid bij de kraaienpootjes een tikkeltje rood zijn. Dit is gelukkig zo weer verdwenen. Na de behandeling kun je je bezigheden eigenlijk direct weer hervatten.

Na de behandeling van de kraaienpootjes mag je dezelfde dag niet sporten of zwaar te tillen. Wanneer je behandeld bent met Botox is het namelijk beter om niet te bukken om verdere verspreiding van de Botox te voorkomen. Fel zonlicht en bezoekjes aan de sauna zijn geen probleem…  

Kosten kraaienpootjes behandeling
Kraaienpootjes (één zone Azzalure/Botox)
€165