Voorhoofdrimpels

Voorhoofdrimpels verwijderen Botox - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Voorhoofdrimpels verwijderen

Voorhoofdrimpels verwijderen. Voorhoofdrimpels ontstaan door het optrekken van je wenkbrauwen. Dit doe je bijvoorbeeld als je verbaasd kijkt. Wanneer je een sterke mimiek hebt, is het mogelijk dat je eerder last krijgt van voorhoofdrimpels. Wanneer de huid nog elastisch is, verdwijnen de voorhoofdrimpels weer zodra we ons gezicht ontspannen. Echter verdwijnt deze elasticiteit naarmate we ouder worden en blijven de voorhoofdrimpels ook bij ontspannen gezichtsuitdrukking staan.

Meer informatie

Voorhoofdrimpels worden behandeld met Botox of Azzalure. Met enkele kleine prikjes wordt de Botox aangebracht bij de spiertjes die rimpels op het voorhoofd veroorzaken. De behandeling neemt ongeveer een kwartiertje in beslag. Je voelt een paar prikjes, maar de meeste cliënten vinden de behandeling niet pijnlijk.

 

Het duurt enkele dagen tot maximaal twee weken voordat het effect van Botox merkbaar is. Binnen een paar dagen merk je dat de spierkracht bij het voorhoofd afneemt. Het voorhoofd krijgt rust, waardoor lijntjes en rimpels geleidelijk vervagen.

 

Het resultaat van de behandeling aan rimpels op het voorhoofd blijft ongeveer drie tot zes maanden zichtbaar. Wanneer je ziet dat de voorhoofdrimpels weer tevoorschijn komen en de spierkracht toeneemt, kun je de behandeling weer laten herhalen.

Na de behandeling kan de huid bij het voorhoofd een tikkeltje rood zijn. Dit is gelukkig zo weer verdwenen. Na de behandeling kunt je je bezigheden eigenlijk direct weer hervatten.

 

Na de behandeling aan de voorhoofdrimpels mag je dezelfde dag niet sporten, zwaar tillen of in het behandelde gebied wrijven. Wanneer je behandeld bent met Botox is het beter niet te bukken om verdere verspreiding van de Botox te voorkomen. Al de dag na  de behandeling mag je gewoon naar de sauna en fel zonlicht is geen probleem.

Kosten behandeling voorhoofdrimpels
Voorhoofdrimpels (één zone Azzalure/Botox)
€165

Beste cliënt,

Om te snelle toename van besmettingen met het coronavirus (COVID-19) te voorkómen heb ik besloten Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek te sluiten tot 6 april 2020.

De overheid heeft aanbevolen om alle niet-essentiële contacten te vermijden.
Tevens is het aan leden van mijn beroepsvereniging, de NVCG, niet langer toegestaan om (cosmetische) verrichtingen uit te voeren die geen urgent karakter hebben en uitgesteld kunnen worden tot 6 april.

Zodra ik met zekerheid weet dat de kliniek weer open kan laat ik dit weten. Ik hoop dat de kliniek na 6 april weer open kan. Ondertussen blijf ik bereikbaar via e-mail, contactformulier en de telefoon: info@arthurludlage.nl, www.arthurludlage.nl, 023-2052383.

Met vriendelijke groet,

Arthur Ludlage