Vermoeide uitstraling verhelpen - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Vermoeide uitstraling verhelpen

Vermoeide uitstraling verhelpen?

Dan kunnen volumeverlies, rimpels of fijne lijntjes hier de oorzaak van zijn. Misschien herken je het wel dat je te horen krijgt dat je er moe uitziet, terwijl je dit helemaal niet bent. Erg vervelend, maar wel te verhelpen. Hieronder worden een aantal oorzaken en oplossingen opgesomd.

 

Vermoeide uitstraling door wallen

De meest bekendste en ook meteen de meest voorkomende oorzaak van een vermoeide uitstraling, zijn wallen. Niemand is er echt heel blij mee. Sterker nog: we doen al te graag ons best om deze zakken onder de ogen weg te werken. Wanneer concealer niet helpt, omdat je wallen meer ophopingen zijn dan alleen donkere kringen, is dit te verhelpen met fillers. De filler vult dan als het ware het ingevallen deel onder de ogen (de traangoot) op, waardoor je direct een opgewektere uitstraling krijgt.

 

Vermoeide uitstraling door een fronsrimpel

Een andere bekende oorzaak, is de fronsrimpel. De fronsrimpel zorgt misschien eerder voor een boze uitstraling dan een vermoeide uitstraling, maar is daarom niet minder vervelend. Nu het zonniger wordt zul je merken dat je meer last hebt van een fronsrimpel. Door de lichtinval ben je eerder geneigd je wenkbrauwen samen te trekken, waardoor de fronsrimpel zichtbaarder wordt. Wanneer je jonger bent en je huid elastisch is, zal de fronsrimpel weer verdwijnen zodra je je ontspant. Is dit niet het geval en blijft hij zichtbaar in ontspannen houding, dan biedt een behandeling met Botox of Azzalure je wellicht een uitkomst. Dit zorgt ervoor dat je de spieren niet meer zo goed samen kunt trekken en de fronsrimpel verdwijnt.

 

Vermoeide uitstraling door hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken kunnen voor een sombere of boze uitstraling zorgen. Wanneer je ouder wordt en meer volume verliest in het gezicht, is er een kans dat de mondhoeken meer gaan hangen. Maar, hangende mondhoeken zijn niet altijd leeftijdsgebonden: jonge mensen kunnen er niet zo goed last van hebben. Wanneer je hangende mondhoeken meer doorlopen naar beneden, noem je dit marionetlijnen. Dit is vaak het gevolg van een afname van vet op de jukbeenderen en afname van elasticiteit van de huid. Zowel hangende mondhoeken als marionetlijnen kunnen verholpen worden met fillers. Na deze behandeling zullen de lijnen opgevuld zijn en krullen je mondhoeken meer naar boven, wat je direct een vrolijkere uitstraling geeft.

 

Meer informatie over behandelingen of tips omtrent beauty & wellness? Like mijn Facebookpagina en blijf op de hoogte!