Slapen opvullen met fillers

Slapen opvullen met fillers

Slapen opvullen met fillers.

Het opvullen van de slapen is een behandeling die steeds meer in populariteit toeneemt. Maar hoe komt dat eigenlijk? De oorzaak hiervan zijn ingevallen slapen. Naarmate we ouder worden, verliest het gezicht haar bindweefsel en steun. Hierdoor wordt de huid slapper. Ook bij het gebied rondom de slapen. Sterker nog: wanneer het volume en de elasticiteit van de huid afneemt, is dit bij de slapen extra snel zichtbaar omdat de botstructuur in dit gedeelte lager ligt. Heb je last van ingevallen slapen, kun je er ouder en minder gezond uit komen te zien. Om die reden laten veel mensen hun slapen opvullen met een hyaluronzuur filler.

 

Ingevallen slapen opvullen met hyaluronzuur filler

Een hyaluronzuur filler is een uitstekende manier om het volume bij de slapen te herstellen. De ingevallen slapen worden met de filler opgevuld, waardoor de gezichtscontouren weer worden als voorheen. Door de slapen op te vullen, wordt de oorspronkelijke V-vorm die het gezicht heeft weer zichtbaar. Je gezicht wordt als het ware subtiel ‘gelift’ door volume aan de bovenkant van het gezicht te herstellen. Het resultaat? Een meer jeugdige uitstraling.

 

Behandeling en resultaat

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we uw wensen en verwachtingen van de behandeling. Indien gewenst kan de behandeling meteen uitgevoerd worden. De behandeling zelf duurt ongeveer een kwartier. De hyaluronzuur filler wordt hierbij met een ultradun naaldje bij de slapen ingebracht. Het resultaat is een natuurlijke, subtiele lift die overigens direct na de behandeling zichtbaar is. In de eerste paar dagen na de behandeling kun je last hebben van een lichte zwelling, wat gevoeligheid en lichte blauwe plekken. Na een paar dagen is dit weer verdwenen. Het resultaat blijft ongeveer 12 maanden zichtbaar. Na deze periode wordt de hyaluronzuur filler heel geleidelijk door het lichaam afgebroken. Indien gewenst, kun je de behandeling hierna gewoon weer herhalen.

 

Meer weten over slapen opvullen

Meer weten over deze behandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.