Maak hier online je afspraak
Fillers wallen

Fillers wallen

Wallen, donkere kringen, ingevallen slapen of zakjes onder de ogen: allemaal zorgen ze voor een vermoeide uitstraling. De een heeft er wat meer last van dan de ander, maar niemand is er echt blij mee. Helemaal omdat wallen het aanzien van je gezicht veranderen. Wanneer je last hebt van een vermoeide blik, kun je er van snel vermoeid of ziek uit zien.

Oplossing tegen wallen

Wallen kennen verschillende oorzaken. Zo speelt vermoeidheid uiteraard een rol. Maar ook overtollige huid, vetophopingen onder de ogen of erfelijke factoren kunnen zorgen voor wallen. Een tekort aan vet kan soms juist weer voor ingevallen en dus vermoeide ogen zorgen. Afhankelijk van het ‘type’ wallen is er een passende oplossing. Zo is haast iedereen wel bekend met cosmeticaproducten die wallen minder zichtbaar kunnen maken, zoals concealer. Een perfecte oplossing wanneer je geen diepe wallen hebt, maar meer donkere kringen wilt verminderen. Heb je meer last van vetophopingen, dan is er waarschijnlijk een onderooglidcorrectie nodig om de wallen te verhelpen.

Is de huid onder de ogen ingevallen en zit er niet te veel vocht, dan kunnen wallen misschien wel verholpen worden met hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die ook vanzelf door het lichaam wordt afgebroken. De filler is hierdoor tijdelijk en veilig. Bovendien komt er dus geen operatie aan te pas!

De behandeling van wallen

Bij een gratis consult kijk ik eerst goed naar uw huidtype en wallen, om te bepalen welke behandeling geschikt is. Indien de wallen behandeld kunnen worden met fillers, vertel ik u meer over de behandeling. De totale behandeling neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Ik maak gebruik van zeer dunne naaldjes of canules, waardoor het herstel spoedig verloopt en de kans op blauwe plekjes klein is. Na de behandeling is het resultaat direct zichtbaar. De filler heeft het gebied ‘opgevuld’, waardoor u uw frisse en natuurlijke uitstraling weer terug heeft.

Kosten fillers wallen

De kosten voor de behandeling van de wallen, bepaal ik altijd tijdens een consult. Ik vind het namelijk erg belangrijk om u eerst persoonlijk te zien, alvorens ik iets over de behandeling kan zeggen. De kosten van fillers hangen af van de te gebruiken milliliters. Meestal is er in total 0,5 tot 1,0 ml nodig voor een goed resultaat, heel soms is er echter 1 ml per oog nodig maar dat komt minder vaak voor. Het is vaak raadzaam om niet teveel te spuiten in 1 sessie aangezien er anders een grotere kans is op het ontstaan van vocht onder de ogen. Mocht het na 1 sessie niet voldoende zijn dan kan er altijd nog wat bijgespoten worden. De prijzen lopen dan van 300 (0,5 ml) tot 475 euro (1 ml) en in een uitzonderlijk geval tot 750 euro voor 2 ml. Bekijk hier het prijzenoverzicht van alle behandelingen.

Voordelen Augmented Anatomy

Augmented Anatomy: het is de nieuwste ontwikkeling in de markt. Een nu nog vrij onbekende term, maar met de toenemende populariteit van cosmetische behandelingen verwacht

Lees verder »

Rimpels door de zon

Het ontstaan van rimpels kent verschillende oorzaken. Natuurlijk speelt het natuurlijke verouderingsproces een rol, net als genetische aanleg. Maar een van de meest ingrijpende oorzaken

Lees verder »

Q&A met Irma Knol

De bekende vlogster Irma Knol (moeder van Enzo Knol) is bij mij op bezoek om een aantal vragen door mij te laten beantwoorden die door

Lees verder »

Delen op: