fillers mondhoeken

Fillers mondhoeken

Fillers mondhoeken.

Hangende mondhoeken zijn een gevolg van het ouderdomsproces. Daarnaast kunnen ze ook erfelijk bepaald zijn of ontstaan door volumeverlies, bijvoorbeeld door gewichtsverlies. Los van de oorzaak, kunt u het gevolg ook vervelend vinden. Hangende mondhoeken zorgen namelijk voor een boze, chagrijnige of verdrietige uitstraling. Dit is de voornaamste reden dat cliënten hun mondhoeken willen laten behandelen met fillers. Op deze manier krijgen de mondhoeken een ‘lift’, waardoor ze meer gekruld naar boven staan. Hierdoor krijgt u uw vriendelijke uitstraling terug. 

Rimpels mondhoeken behandelen

Hangende mondhoeken worden behandeld met fillers of Botox of Azzalure. Afhankelijk van de diepte van de hangende mondhoeken, wordt er het juiste middel gekozen. Wanneer de lijnen dieper zijn, noemen we dit ook wel marionetlijnen. Deze worden behandeld met fillers, die deze ‘diepere’ hangende mondhoeken opvullen. Wanneer er Botox of Azzalure gebruikt wordt, worden de spiertjes die de hangende mondhoeken veroorzaken, tijdelijk ontspannen. 

De behandeling van de mondhoeken neemt maar even in beslag. Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een consult plaats. Hierin luister ik goed naar uw wensen en stel ik u op de hoogte van het te verwachten resultaat. Ik zorg er altijd voor dat uw eigen uitstraling behouden blijft. 

De behandeling is pijnloos en neemt zo’n 15 tot 30 minuten in beslag. Na de behandeling kunt u direct naar huis. Laat het behandelde gebied verder zoveel mogelijk met rust. In ieder geval de opvolgende 4 uur. U wilt namelijk voorkomen dat het product of bacteriën zich verspreiden. 

Vrolijkere uitstraling

Het belangrijkste resultaat van een behandeling aan de mondhoeken, is een vrolijkere uitstraling. Herkent u de opmerking “Wat kijkt u chagrijnig!” terwijl u dit helemaal niet bent? Dan heeft u mogelijk last van hangende mondhoeken die uw uitstraling bepalen. Stoort u zich hieraan, dan kunt u deze mondhoeken laten behandelen met fillers. Maar er zijn meer behandelingen die bijdragen aan een vrolijke uitstraling. Het behandeling van de fronsrimpel, het opvullen van de traangoot of het opvullen van de neus-lippenplooi dragen bijvoorbeeld ook bij. 

Meer weten over deze of een andere behandeling? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Ik verwelkom u graag in mijn eigen kliniek.