Cosmetisch arts KNMG

Cosmetisch arts KNMG

Goed nieuws! Het profiel Cosmetische Geneeskunde is erkend door de KNMG. Per 1 juli 2019 mogen alleen cosmetisch artsen die voldoen aan de eisen van het profielspecialisme cosmetische geneeskunde zich ‘cosmetisch arts KNMG’ noemen. Deze titel is een beschermde titel die alleen mag worden gebruikt als de arts in het profielregister is ingeschreven. Ik voldoe aan alle eisen en mag mijzelf vanaf 1 juli 2019 dus cosmetisch arts KNMG noemen.

Ik ben blij met deze goede stap om clienten nog beter voor te lichten en eventuele misleiding te voorkomen. Laat u zich behandelen bij een cosmetische kliniek? Let dan op deze titel! Zo weet u zeker dat uw behandeld arts voldoet aan de eisen om zich cosmetisch arts KNMG te mogen noemen.Kliniek weer geopend met aanvullende maatregelen

 

Beste cliënt,

 

Vanaf 29 april is het weer mogelijk om cliënten te behandelen met injectables (Botox en/of fillers). I.v.m. Covid-19 (Corona) zijn naast de door het RIVM opgestelde maatregelen in de kliniek ook aanvullende maatregelen getroffen.

 

Indien u last heeft van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn of koorts of een gezinslid /huisgenoot van u bevindt zich in thuis isolatie dan kunt u geen afspraak maken en kunt u niet behandeld worden.

 

Bij de opening van mijn kliniek zal ik de aanvullende maatregelen in acht nemen i.v.m. COVID-19. Deze maatregelen gelden naast de gebruikelijke maatregelen welke door het RIVM geadviseerd zijn.

 

Klik hier voor de aanvullende maatregelen