Marionetlijnen behandeling

Marionetlijnen behandelen met fillers

Marionetlijnen zijn de lijnen die beginnen, waar de hangende mondhoeken ophouden. De lijnen lopen vanaf de mondhoek schuin naar beneden. Gewichtsverlies, afname van vet op de jukbeenderen en het verouderingsproces kunnen de oorzaak zijn van marionetlijnen. Waar een strakke kaaklijn zorgt voor een jeugdige uitstraling, zorgen marionetlijnen juist voor een ouder gezicht. Ze geven je een sombere en ontevreden uitstraling. Dit is dan ook de reden dat cliënten de marionetlijnen graag laten behandelen.

Meer informatie

Marionetlijnen worden behandeld met een filler van Restylane. Met enkele prikjes wordt de Restylane filler bij de plooi onder de huid aangebracht. In de filler zit een verdoving, waardoor de behandeling niet pijnlijk is. Het behandelen van marionetlijnen neemt ongeveer een half uurtje in beslag.  

 

Het effect van Restylane is direct na de behandeling zichtbaar. De marionetlijnen zullen direct opgevuld zijn. Er kan wat zwelling optreden, maar dit verdwijnt binnen enkele dagen.

 

Het resultaat van de behandeling van marionetlijnen blijft ongeveer acht tot twaalf maanden zichtbaar. De Restylane filler wordt vanzelf afgebroken door het lichaam, waardoor het resultaat geleidelijk verdwijnt en de rimpels weer tevoorschijn komen. Wanneer je wilt, kun je de behandeling gewoon weer laten herhalen op het gewenste moment.

Na de behandeling kan het gebied bij de marionetlijnen wat gezwollen zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes tevoorschijn komen op de plek waar het naaldje in de huid heeft gezeten. Mocht je last krijgen van zwelling of blauwe plekjes, zijn deze binnen een aantal dagen weer verdwenen.

 

Na de behandeling van de marionetlijnen mag je de eerstvolgende uren geen make-up of andere middeltjes op het behandelde gebied smeren om infecties te voorkomen. Ook kan je beter de eerste  5-7 dagen niet intensief sporten of onder de zonnebank of naar de sauna. Het kan geen kwaad maar het materiaal zou daardoor ietsje minder lang kunnen blijven zitten… Last van blauwe plekjes? Dan is het extra goed voorzichtig te zijn in fel zonlicht. Door het felle licht kan het namelijk zijn dat blauwe plekjes permanent verkleuren.

Kosten behandeling
Marionetlijnen (1 ml Restylane)
€475