Voorhoofdrimpels verminderen

Voorhoofdrimpels verminderen met Botox

Rimpels op het voorhoofd ontstaan door het optrekken van je wenkbrauwen. Dit doe je bijvoorbeeld als je verbaasd kijkt. Wanneer je een sterke mimiek hebt, is het mogelijk dat je eerder last krijgt van rimpels. Wanneer de huid nog elastisch is, verdwijnen de voorhoofdrimpels weer zodra we ons gezicht ontspannen. Echter verdwijnt deze elasticiteit naarmate we ouder worden en blijven de voorhoofdrimpels ook bij ontspannen gezichtsuitdrukking staan.

Voorhoofdrimpels verwijderen Botox - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Behandeling van voorhoofdrimpels

Voorhoofdrimpels worden behandeld met Botox of Azzalure. Met enkele kleine prikjes wordt de Botox aangebracht bij de spiertjes die rimpels op het voorhoofd veroorzaken. De behandeling neemt ongeveer een kwartiertje in beslag. Je voelt een paar prikjes, maar de meeste cliënten vinden de behandeling niet pijnlijk.

Het effect van de Botox behandeling

Het duurt enkele dagen tot maximaal twee weken voordat het resultaat van Botox merkbaar is. Binnen een paar dagen merk je dat de spierkracht bij het voorhoofd afneemt. Het voorhoofd krijgt rust, waardoor lijntjes en rimpels geleidelijk vervagen.

 

Het resultaat van de behandeling aan rimpels op het voorhoofd blijft ongeveer drie tot zes maanden zichtbaar. Wanneer je ziet dat de rimpels weer tevoorschijn komen en de spierkracht toeneemt, kun je de behandeling weer laten herhalen.

Voorhoofdrimpels verminderen met Botox: voor en na foto’s

Nazorg na Botox behandeling

Na de behandeling kan de huid bij het voorhoofd een tikkeltje rood zijn. Dit is gelukkig zo weer verdwenen. Na de behandeling kunt je je bezigheden eigenlijk direct weer hervatten.

 

Na de behandeling aan de voorhoofdrimpels mag je dezelfde dag niet sporten, zwaar tillen of in het behandelde gebied wrijven. Wanneer je behandeld bent met Botox is het beter niet te bukken om verdere verspreiding van de Botox te voorkomen. Al de dag na  de behandeling mag je gewoon naar de sauna en fel zonlicht is geen probleem.

Prijzen

Voorhoofdrimpels
Consult
€0
Voorhoofdrimpels (één zone Azzalure/Botox)
€165

Behandeling met Botox in Haarlem

Ben je op zoek naar een kliniek in Haarlem en omgeving? Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek kun je terecht voor een behandeling van het voorhoofd. Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Neem contact op