Neuscorrectie met fillers

Neuscorrectie fillers - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Neuscorrectie met fillers

Een neuscorrectie met fillers is een neuscorrectie zonder operatie. Wanneer je een knobbeltje of deukje bij je neus hebt, hoef je namelijk niet direct te denken aan een operatieve oplossing. Soms is een behandeling met fillers al voldoende om hetgeen te verhelpen waar je je aan stoort. Met een filler kunnen plekjes op de neus namelijk zo opgevuld worden, dat de neus weer recht wordt. Het is zelfs mogelijk om met een filler de neus iets te liften.

Meer informatie

Een neuscorrectie wordt uitgevoerd met een filler van Restylane. Met enkele prikjes wordt de Restylane filler bij de neus aangebracht. In de filler zit een verdoving, waardoor de behandeling niet als pijnlijk wordt ervaren. De totale neuscorrectie neemt ongeveer een half uurtje in beslag.

 

Het effect van Restylane is direct zichtbaar. Het kan zijn dat de neus direct na de behandeling nog iets opgezwollen is, maar dit trekt na één tot twee dagen volledig weg. Je ziet direct dat knobbeltjes of deukjes rechtgetrokken zijn en de neuslijn recht is.

 

Het resultaat van de behandeling blijft ongeveer acht tot twaalf maanden zichtbaar, afhankelijk van de type neuscorrectie die er is uitgevoerd. De Restylane filler wordt vanzelf weer afgebroken door het lichaam, waardoor het resultaat beetje bij beetje verdwijnt. Indien gewenst, kun je de behandeling gewoon weer laten herhalen.

Na de neuscorrectie kan het gebied bij de neus iets gezwollen zijn. Ook kan er een klein blauw plekje ontstaan. Dit is heel normaal en zowel de zwelling als het blauwe plekje verdwijnen weer binnen een paar dagen.

 

Na de neuscorrectie mag je de eerstvolgende uren geen make-up of andere middeltjes op de neus smeren. Dit is om infecties te voorkomen. Door het naaldje waarmee de filler is ingebracht, ontstaan er namelijk mini gaatjes in de huid. Ook is het aan te raden om vijf tot zeven dagen niet intensief te sporten, onder de zonnebank te gaan of naar de sauna te gaan. Het kan geen kwaad als je het wel doet, maar het zou kunnen dat het resultaat hierdoor minder lang zichtbaar blijft.

Kosten behandeling
Neuscorrectie (0.5 ml Restylane)
€300