Contact

Wil je een afspraak maken voor een consult of (herhaal)behandeling? Dit doe je gemakkelijk online, of door te bellen naar 023-2052383. Heb je een specifieke vraag of kan ik je ergens anders mee helpen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in en ik help je graag verder!

Zijlweg 67
2013 DD Haarlem
Telefoon: 023 – 2052383
info@arthurludlage.nl

Beste cliënt,

Om te snelle toename van besmettingen met het coronavirus (COVID-19) te voorkómen heb ik besloten Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek te sluiten tot 6 april 2020.

De overheid heeft aanbevolen om alle niet-essentiële contacten te vermijden.
Tevens is het aan leden van mijn beroepsvereniging, de NVCG, niet langer toegestaan om (cosmetische) verrichtingen uit te voeren die geen urgent karakter hebben en uitgesteld kunnen worden tot 6 april.

Zodra ik met zekerheid weet dat de kliniek weer open kan laat ik dit weten. Ik hoop dat de kliniek na 6 april weer open kan. Ondertussen blijf ik bereikbaar via e-mail, contactformulier en de telefoon: info@arthurludlage.nl, www.arthurludlage.nl, 023-2052383.

Met vriendelijke groet,

Arthur Ludlage