Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek

ARTHUR LUDLAGE

Cosmetische kliniek in Haarlem

Mijn naam is Arthur Ludlage. Al ruim 16 jaar werk ik als cosmetisch arts en richt ik me dag in dag uit op mijn passie.  Ik neem de tijd voor mijn cliënten en geef hierbij een eerlijk advies over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. Want, mensen mooier maken met een mooiere versie van zichzelf, dat is wat ik het liefste doe.

 

Sinds begin dit jaar is mijn droom werkelijkheid geworden en ben ik mijn eigen cosmetische kliniek in Haarlem gestart. Hier kunt u terecht voor verschillende rimpel- en huidverbetering behandelingen die uitgevoerd worden met Botox en Azzalure of fillers van Restylane. Wil je een afspraak maken voor een consult of behandeling? Dan kan dat op ieder gewenst moment via deze pagina.

Arthur Ludlage - cosmetische kliniek
Arthur Ludlage - Cosmetische kliniek

Zijlweg 67
2013 DD Haarlem
Telefoon: 023 – 2052383
info@arthurludlage.nl

17

JAAR ERVARING

3

LOCATIES WERKZAAM

143

TRAININGEN GEGEVEN

14502

BEHANDELINGEN UITGEVOERD

BEHANDELINGEN & PRIJZEN

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid dat ook. Al vanaf ons 30e levensjaar start de veroudering van de huid en zijn de eerste tekenen zichtbaar. De huid verliest haar elasticiteit, hyaluronzuur vermindert en het aantal bloedvaatjes en de hoeveelheid bindweefsel nemen af. Kortom: de huid wordt dunner, slapper en doffer.

 

Wanneer je je stoort aan deze tekenen van veroudering, zijn er diverse behandelingen met Botox en fillers mogelijk om deze tekenen te verhelpen of tegen te gaan. Hieronder is een overzicht weergeven van de behandelingen die uitgevoerd worden met deze injectables met daarna de bijbehorende prijsindicaties. 

Botox behandelingen

Prijs

Fronsrimpel
€165
Kraaienpootjes
€165
Voorhoofdrimpels
€165
Tandvleeslach
€90
Overmatig zweten
€475
Migraine verhelpen
€250
Migraine verhelpen (uitgebreid)
€495
Tandenknarsen verhelpen
€250

Filler behandelingen

Prijs

Neus-lippenplooi
€475
Hangende mondhoeken
€300
Marionetlijnen
€475
Lippen opvullen, inclusief lippenrand
€475
Lippenrand opvullen
€300
Rokerslijntjes
€300
Jukbeenderen opvullen
€750
Kaaklijn verstrakken (vanaf prijs)
€475
Wallen
€475
Neuscorrectie
€300
Skinboosters, 1 behandeling
€300
Skinboosters, kuur van 3 behandelingen
€750
Mensen gelukkiger maken met een mooiere versie van zichzelf.
Dat is wat ik het liefste doe.

WERKWIJZE

Wanneer je een afspraak maakt, volgt er eerst een persoonlijk gesprek. Tijdens dit consult worden klachten en/of wensen besproken. Er wordt aandachtig geluisterd, om vervolgens de juiste behandeling met het geschikte product (Botox of filler) voor te stellen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met je huidtype, verhoudingen van je gezicht, conditie en hydratatie van de huid en natuurlijk de rimpels, de plooien of het volumeverlies.

 

Indien gewenst volgt de behandeling. Of er voor deze behandeling Botox of fillers gebruikt worden hangt geheel af van je wensen en het gebied dat behandeld dient te worden. Een behandeling neemt ongeveer tussen de vijftien en dertig minuten in beslag.

 

Voordat je de kliniek verlaat krijg je alle informatie betreft de nodige nazorg en hoor je exact hoe je het behandelde gebied het best kunt verzorgen. Mocht je toch nog vragen hebben, kun je uiteraard altijd contact opnemen met de kliniek.

Arthur Ludlage - cosmetische kliniek Haarlem

POPULAIRE BEHANDELINGEN

Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek

“Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.”

De overheid heeft een slogan ontwikkeld die waarschuwt tegen de gevaren van cosmetische ingrepen.

 

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts”, luidt de slogan. Een erg goed initiatief om mensen bewust te maken van de behandelrisico’s en hen aanstuurt op het controleren van de behandelend arts. Op de website van Rijksoverheid kunnen cliënten die een cosmetische ingreep overwegen alle benodigde informatie vinden en vragen stellen.


Widget not in any sidebars