Botox IJmuiden / fillers IJmuiden

Botox en fillers in de omgeving IJmuiden

Woont u in de omgeving IJmuiden en bent u op zoek naar een cosmetische kliniek in de buurt? Bij Arthur Ludlage – Cosmetische kliniek kunt u terecht voor verschillende behandelingen met Botox, fillers en skinboosters.

 

Al ruim 18 jaar werk ik als Cosmetisch arts en ik ben daarnaast internationaal trainer van Restylane en Azzalure (Botuline Toxine). Tijdens een consult geef ik dan ook altijd een eerlijk advies over de mogelijkheden en het resultaat dat u kunt verwachten na een behandeling met Botox of fillers. Mijn visie: mensen blij maken met een mooiere versie van zichzelf.

Botox Haarlem - Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek

Arthur Ludlage – Cosmetisch arts:

  • Meer dan 18 jaar ervaring.

 

  • Internationaal trainer van Restylane en Azzalure.

 

  • Lid van de adviesraad van project SAFE.

 

  • Aangesloten bij de NVCG.

 

  • Deskundig advies.

 

  • Persoonlijk consult en precieze behandeling.

 

  • Cosmetische Kliniek gelegen in de buurt van IJmuiden.

Werking van Botox

Botox is, net als Azzalure, een vorm van Botuline Toxine. Botuline Toxine is een eiwit dat de spieractiviteit vermindert. Botox en Azzalure worden jarenlang gebruikt om expressie rimpels (rimpels die ontstaan bij een expressie, zoals boos kijken) in het gezicht te verminderen. Dit gebeurt doordat Botox de spieren die de rimpels veroorzaken laat ontspannen, waardoor de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Botox wordt onder andere gebruikt voor het behandelen van:

 

 

 

Werking van fillers

Fillers zijn, zoals het woord wellicht al zegt, geschikt voor het opvullen van rimpels. Bij Arthur Ludlage – Cosmetische Kliniek wordt er gebruik gemaakt van fillers van Restylane, die bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt voor soepelheid en veerkracht van de huid. De fillers van Restylane zijn het perfecte middel om gezichtscontouren te herstellen en bepaalde gebieden in het gezicht op te vullen. Fillers worden onder andere gebruikt voor het behandelen van:

 

 

 

Prijzen Botox en prijzen fillers

In de onderstaande tabellen zijn de prijzen weergeven van Botox/Azzalure per regio en fillers per ml. Voor een prijsindicatie per behandeling met Botox en/of fillers kunt u een kijkje nemen op de prijzenpagina.  

Botox/Azzalure per regio

Eén regio met Botox/Azzalure
€165
Twee regio's met Botox/Azzalure
€300
Drie regio's met Botox/Azzalure
€400

Fillers per ml

0.5 ml Restylane
€300
1 ml Restylane
€475
2 ml Restylane
€750

Resultaat Botox en fillers

Het resultaat van Botox is pas na enkele dagen zichtbaar, omdat de spierkracht de dagen na de behandeling langzaam steeds een beetje af zal nemen. Na maximaal twee weken is het definitieve resultaat zichtbaar en is de rimpel verminderd of zelfs helemaal verdwenen. Het resultaat blijft dan ongeveer 3 tot 6 maanden zichtbaar, afhankelijk van uw huidtype, de diepte van de rimpel(s) en hoe vaak u al eerder behandeld bent met Botox.

 

Het effect van fillers is daarentegen per direct zichtbaar. Na de behandeling is het volume meteen toegenomen op het behandelde gebied. Wel kan de plek die behandeld is nog wat gezwollen zijn. Die zwelling neemt binnen enkele dagen af. Fillers blijven langer in het lichaam, namelijk zo’n 6 tot 12 maanden. Daarna wordt de filler heel geleidelijk vanzelf weer door het lichaam afgebroken.

 

Wanneer u wilt kunt u een behandeling met Botox en fillers probleemloos en veilig herhalen.

Nazorg Botox en fillers

Na een behandeling met Botox kunnen de plekjes waar het naaldje de huid is ingegaan een tikkeltje rood zijn. Dit is echter weer snel verdwenen. Verder is het goed om na de behandeling het gebied dat behandeld is een keer goed aan te spannen. Bent u bijvoorbeeld behandeld aan uw fronsrimpel, dan is het goed om nog een aantal keer goed te fronsen. De dag van de behandeling mag u niet sporten of zwaar tillen. Ook is het goed om niet te veel te bukken. Dit alles om te voorkomen dat de Botox zich verspreidt. Tot slot is het verstandig om niet in het gebied te wrijven en de eerste twee weken niet blootgesteld te worden aan fel zonlicht of naar de sauna te gaan.

 

Na een behandeling met fillers kan het gebied dat behandeld is wat gezwollen en/of blauw zijn. Dit is heel normaal en verdwijnt binnen enkele dagen weer. De eerstvolgende uren na een behandeling met fillers mag u geen make-up of huidverzorging op uw gezicht smeren. Dit is om infecties te voorkomen. Ook is het aan te raden de eerste week na de behandeling niet intensief te sporten, in de zon te liggen, naar de zonnebank te gaan of een bezoek te brengen aan de sauna. Het kan namelijk zijn dat de filler hierdoor sneller verdwijnt dan normaal.

Cosmetische kliniek omgeving IJmuiden

Arthur Ludlage – Cosmetische Kliniek

is vanuit IJmuiden gemakkelijk te bereiken op het volgende adres:

 

Zijlweg 67

2013 DD  Haarlem

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een consult of (herhaal)behandeling? Dan kunt u bellen naar 023 – 2052383 of een afspraak maken via de volgende button: