Neuscorrectie met fillers - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek

Neuscorrectie met fillers

Neuscorrectie met fillers

 

Een neuscorrectie met fillers is een vorm van een neuscorrectie waarbij geen operatie nodig is. Knobbeltjes of deukjes worden snel en pijnloos verholpen. Met een filler worden plekjes namelijk op zo’n manier opgevuld dat de neus weer recht is. En dat niet alleen: het is zelfs mogelijk om de neus iets te liften.

 

Neuscorrectie zonder operatie

Een neuscorrectie met fillers is pijnloos. Het is een ingreep waarbij geen operatie nodig is. Waar je bij een operatieve neuscorrectie moet herstellen, kun je bij een neuscorrectie met fillers gewoon weer aan het werk na de behandeling. Het is dan ook niet heel verrassend dat steeds meer mensen kiezen voor deze vorm van een neuscorrectie.

 

Neuscorrectie met fillers: de behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd met een Restylane filler. De filler wordt met enkele prikjes op de juiste plekken bij de neus aangebracht. Hierdoor worden plekjes opgevuld en de neus ‘recht gemaakt’. De behandeling neemt ongeveer een half uur in beslag en het effect is direct zichtbaar. De neus is na de behandeling mogelijk nog wel wat gezwollen. Na twee dagen is dit helemaal verdwenen en is het optimale resultaat zichtbaar. Vervolgens geniet je zo’n acht tot twaalf maanden van het resultaat en kun je na deze periode de behandeling gewoon weer herhalen.

 

Afspraak maken of meer informatie

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een consult? Dan kan dit via deze pagina.