Maak hier online je afspraak
Arthur Ludlage - gestopt bij mediconsult

Gestopt bij MediConsult

*Disclaimer, toegevoegd in 2021: Sinds 2018 ben ik niet meer verbonden aan MediConsult. Vragen over MediConsult kan ik dan ook helaas niet beantwoorden. 

MediConsult is jarenlang de kliniek geweest waar ik gewerkt heb, maar begin dit jaar ben ik mijn eigen cosmetische kliniek gestart in Haarlem. Daarnaast ben ik gestopt met mijn werkzaamheden bij MediConsult. Een vertrouwde omgeving voor mij, omdat MediConsult ook in Haarlem was gevestigd. Een eigen kliniek starten was voor mij echt een droom die uitkwam. Ik heb altijd ideeën gehad over hoe ik dit aan zou pakken, wat voor sfeer ik wilde creëren en welke visie ik wilde overbrengen. Dat dit alles nu gerealiseerd wordt is echt geweldig.

 

MediConsult: gestopt

MediConsult heeft me de afgelopen jaren veel gebracht. Naast dat ik hier vele Botox en filler behandelingen heb uitgevoerd en mij jarenlang kon richten op mijn passie, heb ik van 2001 tot en met 2014 ook alle consulten gedaan van de chirurgische ingrepen van MediConsult. Maar wat het allermooist is, is dat ik ontzettend veel cliënten heb mogen ontmoeten. Cliënten, die ik tot de dag van vandaag nog bij mij komen voor injectable behandelingen.

 

Heel bewust in Haarlem 

Al snel wist ik dat ik mijn eigen kliniek in Haarlem wilde beginnen. Ik vind de stad prachtig. Het is niet alleen dicht bij mijn woonplaats, maar ook voor mijn werk als cosmetisch arts heeft Haarlem veel betekend. Mensen uit de buurt kwamen speciaal naar MediConsult om door mij behandeld te worden, maar ook zag ik wekelijks cliënten uit andere delen van het land, soms zelfs helemaal uit Friesland.

 

Arthur Ludlage – Cosmetische Kliniek

Ik kijk ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn eigen kliniek. Arthur Ludlage – Cosmetische Kliniek is gevestigd op Zijlweg 67, in Haarlem. Wilt u een afspraak maken, dan kunt u bellen naar 023-2052383. Binnenkort is het ook mogelijk om online zelf uw afspraken in te plannen, te wijzigen en te cancelen. Wanneer deze functie op mijn website beschikbaar is, breng ik u hiervan uiteraard op de hoogte!

 

Met vriendelijke groet,

Arthur Ludlage

Voordelen Augmented Anatomy

Augmented Anatomy: het is de nieuwste ontwikkeling in de markt. Een nu nog vrij onbekende term, maar met de toenemende populariteit van cosmetische behandelingen verwacht

Lees verder »

Rimpels door de zon

Het ontstaan van rimpels kent verschillende oorzaken. Natuurlijk speelt het natuurlijke verouderingsproces een rol, net als genetische aanleg. Maar een van de meest ingrijpende oorzaken

Lees verder »

Q&A met Irma Knol

De bekende vlogster Irma Knol (moeder van Enzo Knol) is bij mij op bezoek om een aantal vragen door mij te laten beantwoorden die door

Lees verder »

Delen op: