Vrolijke uitstraling

Vrolijk je uitstraling op!

Wanneer je last hebt van fijne lijntjes, rimpels of volumeverlies, heeft dit vaak invloed op je uitstraling. Hoor je wel eens dat je boos of somber kijkt? Of zie je er somber uit terwijl je dit niet bent? Dan kunnen verschillende behandeling wellicht een uitkomst bieden.

Fronsrimpel behandelen met Botox - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek

Fronsrimpel

Een fronsrimpel ontstaat door het samentrekken van de wenkbrauwen. Boos kijken, je concentreren, in de zon kijken, fronsen… We doen het vaak allemaal onbewust. Als de huid nog jong en elastisch is, verdwijnen de lijnen die bij deze uitdrukkingen ontstaan gewoon weer als we ons gezicht ontspannen. Echter neemt deze elasticiteit van de huid af naarmate we ouder worden. Het gevolg? De rimpel blijft zichtbaar, zelfs wanneer het gezicht ontspannen is. Juist dát vinden we storend. Waarom? Omdat de fronsrimpel ervoor zorgt dat je een boze uitstraling krijgt.

Afhangende mondhoeken behandeling - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken. Ze zorgen ervoor dat je er boos, onvriendelijk of ontevreden uitziet. Daarnaast zorgen ze voor een oudere uitstraling. Maar hoe ontstaan hangende mondhoeken nu eigenlijk? Hangende mondhoeken zijn het gevolg van volumeverlies in het gezicht of door het aanspannen van een spiertje in de mondhoeken. Hangende mondhoeken zijn daarom niet altijd leeftijdsgebonden. Jonge mensen kunnen hier net zo goed last van hebben. Door het behandelen van de mondhoeken zie je er vrolijker en meer tevreden uit.

Marionetlijnen behandelen met fillers - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de lijnen die beginnen, waar de hangende mondhoeken ophouden. De lijnen lopen vanaf de mondhoek schuin naar beneden. Gewichtsverlies, afname van vet op de jukbeenderen en het verouderingsproces kunnen de oorzaak zijn van marionetlijnen. Waar een strakke kaaklijn zorgt voor een jeugdige uitstraling, zorgen marionetlijnen juist voor een ouder gezicht. Ze geven je een sombere en ontevreden uitstraling. Dit is dan ook de reden dat cliënten de marionetlijnen graag laten behandelen.

Wallen verwijderen met fillers - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Wallen

Wallen. Er is niemand die er nou heel blij van wordt. Ze geven je een vermoeide blik, waardoor je er somber uit kunt zien. Er zijn twee soorten wallen: donkere kringen en vetophopingen rond de ogen. Donkere kringen worden veelal veroorzaakt door een wat ingevallen gebied onder de oog. Wanneer je last hebt van vetophopingen, is dit vaak erfelijk bepaald. Wallen kunnen verholpen worden door de overgang tussen de wang en de wal minder te maken of het ingevallen deel (de traangoot) op te vullen.