Frisse blik

Fris je blik op!

Wanneer je last hebt van fijne lijntjes, rimpels of volumeverlies, heeft dit vaak invloed op je uitstraling. Zie je er vaak vermoeid uit? Of vind je dat fijne lijntjes de rust in je gezicht verstoren? Dan kunnen verschillende behandeling wellicht een uitkomst bieden.

Voorhoofdrimpels verwijderen Botox - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Voorhoofdrimpels

Voorhoofdrimpels ontstaan door het optrekken van je wenkbrauwen. Dit doe je bijvoorbeeld als je verbaasd kijkt. Wanneer je een sterke mimiek hebt, is het mogelijk dat je eerder last krijgt van voorhoofdrimpels. Wanneer de huid nog elastisch is, verdwijnen de voorhoofdrimpels weer zodra we ons gezicht ontspannen. Echter verdwijnt deze elasticiteit naarmate we ouder worden en blijven de voorhoofdrimpels ook bij ontspannen gezichtsuitdrukking staan.

Wallen verwijderen met fillers - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Wallen

Wallen. Er is niemand die er nou heel blij van wordt. Ze geven je een vermoeide blik, waardoor je er somber uit kunt zien. Er zijn twee soorten wallen: donkere kringen en vetophopingen rond de ogen. Donkere kringen worden veelal veroorzaakt door een wat ingevallen gebied onder de oog. Wanneer je last hebt van vetophopingen, is dit vaak erfelijk bepaald. Wallen kunnen verholpen worden door de overgang tussen de wang en de wal minder te maken of het ingevallen deel (de traangoot) op te vullen.

Fronsrimpel behandelen met Botox - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek

Fronsrimpel

Een fronsrimpel ontstaat door het samentrekken van de wenkbrauwen. Boos kijken, je concentreren, in de zon kijken, fronsen… We doen het vaak allemaal onbewust. Als de huid nog jong en elastisch is, verdwijnen de lijnen die bij deze uitdrukkingen ontstaan gewoon weer als we ons gezicht ontspannen. Echter neemt deze elasticiteit van de huid af naarmate we ouder worden. Het gevolg? De rimpel blijft zichtbaar, zelfs wanneer het gezicht ontspannen is. Juist dát vinden we storend. Waarom? Omdat de fronsrimpel ervoor zorgt dat je een boze uitstraling krijgt.

Botox kraaienpootjes - Arthur Ludlage

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes, ook wel bekend als lachrimpels, zijn de rimpels om de ogen. Ze ontstaan door veel te lachen en door het knijpen met de ogen, bijvoorbeeld door het kijken in fel licht. Kraaienpootjes zijn kleine lijntjes die vaak niet zozeer als storend worden ervaren. Ze zijn juist wel schattig en charmant. Toch laten cliënten hun kraaienpootjes vaak behandelen. Niet alleen omdat ze vinden dat de permanent zichtbare rimpeltjes hun ouder doet lijken, maar ook omdat het hen een rustige uitstraling geeft.