Skinboosters Restylane

Skinbooster behandeling van Restylane - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Skinbooster behandeling van Restylane

Skinboosters van Restylane zijn geen fillers. Ze zijn niet bedoeld om contouren in het gezicht te herstellen of rimpels op te vullen. Restylane Skinboosters zijn een hyaluronzuur dat bedoeld is om de conditie en de structuur van de huid te herstellen en te verbeteren. Skinboosters verminderen dus geen diepe rimpels. Wel kunnen fijne lijntjes ermee behandeld worden. Waar Skinboosters echt goed voor zijn? Hydratatie van de huid. Door het gebruik van Skinboosters krijgt je huid een mooie glow, waardoor je er gezonder en stralender uitziet. De poriestructuur wordt fijner en de elasticiteit van de huid neemt toe. Cliënten die deze behandeling hebben ondergaan krijgen vaak het compliment dat ze er goed uitzien of de vraag of ze op vakantie zijn geweest of er uitgerust uitzien. De naam zegt het al, je huid krijgt echt een boost.

Meer informatie

Een behandeling met Restylane Skinboosters bestaat uit een kuur van drie behandelingen. Deze behandelingen worden ongeveer drie tot vier weken na elkaar uitgevoerd. Na deze kuur is het aan te raden om de Skinbooster behandeling eens per half jaar te herhalen. Een kuur is dan niet meer nodig.

 

Skinboosters kunnen niet alleen gebruikt worden in het gezicht, maar ook bij het decolleté, de handen en de hals. Het gewenste resultaat bij de handen is echter is vaak al na één behandeling bereikt. De skinboosters zorgen voor een mooie, gladde huid van de handen waarbij oneffenheden, vaten en peesstructuren minder zichtbaar zijn. Een behandeling met Restylane Skinboosters is geschikt voor ieder huidtype.

Na een behandeling met Restylane Skinboosters kan de huid wat gevoelig zijn. Er wordt tenslotte met een naaldje gewerkt. Het kan zijn dat je last krijgt van een lichte zwelling of blauwe plekjes. Dit is heel normaal. Zowel de blauwe plekjes als de mogelijke zwelling verdwijnen weer na enkele dagen.

 

Het resultaat van een behandeling met Skinboosters is direct zichtbaar. Je huid wordt door Skinboosters enorm gehydrateerd, waardoor deze er weer stralend uitziet.

Kosten behandeling
Skinboosters, 1 behandeling
€300
Skinboosters, kuur van 3 behandelingen
€750